Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mit érdemesebb venni?

Szerintetek mit érdemesebb venni?

Figyelt kérdés

Laptop-ot vagy asztali PC-t?

nemjátszom tul sokat vagyis 1 játékkal játszom már jó rég

és nemtudom eldönteni hogy ha veszek Laptop-ot akkor azonis jólenne játszani avgy nem.

Ti mit javasoltok ? Laptop vagy Asztali PC?

2010. jún. 27. 11:35
1 2
 1/12 anonim válasza:
Ha sokat utazol, vagy sokat vagy távol az otthonodtól, mindenféleképpen a laptop-ot ajánlom! Amúgy nincs köztük élménybeni különbség! Tehát nyugodtan vegyél, amit akarsz!
2010. jún. 27. 11:46
 2/12 anonim válasza:
100%

Mérlegelni kell. Fogod-e magaddal hurcolászni, vagy nem? Akarod-e később fejleszteni/bővíteni? A laptop kevesebbet fogyaszt, mint 1 asztali gép, viszont laptopba drágábbak az alkatrészek (ha egyáltalán lehet cserélni). A laptop kiseb helyigényű, de könnyebben melegszik....

Ha csak otthon használod, akkor PC.

2010. jún. 27. 11:47
 3/12 A kérdező kommentje:

nemhurcolnám magammal a laptop-ot hanm itthonra lenne cska az hogy az Asztali PC-t sme hazsnálomki teljesen mert csak 1játékkal játszom a többi meg cska MSN +net

szal nemtudom

2010. jún. 27. 12:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen kérdésnél mindig azt mondom asztali pc. Abban semmiben nem vagy korlátozott (kivéve hogy hordozható).
2010. jún. 27. 13:01
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod hurcolni akkor asztali.

Mennyit szánsz rá?Mert összerakok annyiért neked egyet :)

2010. jún. 27. 13:56
 6/12 A kérdező kommentje:

háát olyan 120-130 ezret gondoltam

és hogy mindenki aztmondja hogy Asztali PC-legyen akkor azt veszek :D

2010. jún. 29. 10:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Milyen játékkal játszol? Tervezed, hogy a későbbiekben kipróbálod az újakat?

Csupán azért kérdezem, hogy alakítsam az árát, ha tényleg csak ennyit használod, akkor nem feltétlenül kell elkölteni 130 ezret.

2010. jún. 29. 10:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Milyen a mostani géped? Ha ennyire nem használod ki, akkor új miért kell? :)
2010. jún. 29. 10:54
 9/12 anonim válasza:

mindenképen laptopot nekem jobban viszi a játékokat mint az asztali gépem.

és sokkal gyorsabb is.

2010. jún. 29. 11:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Wow-al játszom meg SRO val ezel a 2ővel a mostani gépemet meg azért akarom lecserélni mert felújitani KB anyiba kerülne mint egy új gépet venni szal..
2010. jún. 29. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!