Ebből a 2 fajta videokártyából melyiket érdemes jobban megvenni?
Boven eleg a 2 ventis hutes 1070re, de ennyiert mar nem vennek ilyet.
167 korul mar 1070 ti, kicsivel felette rtx 2070.
Egyiket sem.
GTX1070-t kapsz már 132 ezerért,150 ezerért pedig 1070Ti-t.
A legolcsóbb 1070 amit találtam: [link] - Alzán ennyi csak, mindenhol máshol jelentősen magasabb áron dobálják kifejezetten ezt a modellt.
[link] - Asus, azt hiszem nincs mit ragoznom. A linkelt MSI-nál is olcsóbb, GrandDigital-tól ingyenes házhoz szállítással meg is vagy 142k-ból.
[link] - Ez még az előbbi kettőnél is olcsóbb, eléggé hajaz a referencia kártyákra.
A 1070Ti valóban megtalálható elég jó árban. Pl.: [link] - technikailag ez a legolcsóbb modell, de az rbx eléggé ismeretlen és viszonylag keveseknek volt velük dolguk, így nem tudni mennyire megbízhatóak. Ettől függetlenül az általad linkelt MSI 1070-nél is olcsóbb kifejezetten ez a 1070Ti. [link] - ez valamivel drágább, de megbízhatóbb bolt kínálja.
Hogy lásd az egész kínálatot, belinkelem én hogyan kerestem rá: [link] - csak görgess végig, az első pár találat nem 1070, de nem is 1070Ti lesz. Nézd a Ti változatok árait, mivel a 1080 szintjén mozog ez a 1070Ti annál jelentősen olcsóbban.
Köszönöm szépen nektek a segítséget, megy a like mindenkinket!
Mert olyan sokat számít a Ti verzió?
Valamint használtam 100K-ért 2 év garanciával megvennétek a fentebb linkelt 1. kártyát?
Én használtat elvből nem veszek, videókártyát végképp nem. Ki tudja, hogy nem-e lett a maradék leheletnyi erő is kiölve belőle bányászással... Viszont garanciás és gondolom az eladó megbízható, így már lehet elgondolkodnék rajta (hangsúlyozom, elvből nem veszek használtat).
Egyébként azt a soromat olvastad, amiben említettem hogy a 1070Ti jóval olcsóbb a 1080-nál, mégis felér azzal teljesítményben? Ha van is eltérés, az nagyon minimális, nem észrevehető a 1080 javára. Ezért említettük sokan a 1070Ti-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!