Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépet ajánlotok ahhoz,...

Milyen gépet ajánlotok ahhoz, hogy szépen fussanak rajta a játékok?

Figyelt kérdés
Persze nem valami több milliós gépre gondolok. Csak valami szerényebbre kb.: 150 000 Forint körül. A későbbi bővítés lehetőségével.

2018. dec. 4. 19:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%

Ahogy gondolod, a mostani 8. genes i7 ára 120 ezerről indul, az alá való lap meg 30e, hiányzik még a memória, videokártya, merevlemez (ssd? hozzá?), tápegység.

150-ből ez a legjobb, csak a begyöpösödött FX széria maradványú emberek mondogatják hogy AMD-t ne. Érdekes, mióta kijött a Ryzen AMD-től hirtelen az i3 4 magos lett, az i5 meg 6 magos, de a ryzen megjelenése előtt végig azt mondogatták ezt lehetetlen megoldani, bejött a ryzen, esett vagy 40%-ot az intel árfolyam máris sikerült fejleszteni.

Ha intelt akarsz, hajrá, +10 fps-ért fizethetsz + 40 ezret, mivel a kereted miatt csak a kisebb/gyengébb processzorok játszanak, máris 10-15 fps-sel kevesebbet kapsz játékok alatt az intel fan hozzáállással.

Persze mindenki azt vesz, amit akar.

2018. dec. 4. 21:46
 12/20 A kérdező kommentje:

Utánna néztem, most hirtelenjében ezeket találtam. : [link]

[link]

Én régen azért voltam Intel párti, mert az AMD nagyon melegedett, stabilabb volt az Intel. Ezen teszteknél sem látszik mennyire melegedik még a mostani AMD. Viszont látszik, hogy elenyésző a különbség. De azért bátran írjátok meg saját véleményeteket, egyik, másik procirol, mert engem minden vélemény érdekel. Szeretnék hosszútávra, fejleszthető PC-t venni amin tudok játszani, persze pénzem korlátozott menyiségben van, lesz. Előre is köszönöm válaszaitokat.

2018. dec. 4. 22:13
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ár/értékben AMD sokkal jobb most, teljesítményben beérték az Intelt, és mellé olcsóbbak az adott kategóriában induló processzoraik.
2018. dec. 5. 04:43
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Az AMD most sokkal jobban megéri, akkor éri meg Intelt venni, ha az ára nem lesz a fellegekben. Most konkrétan 2 magos Intel-t kapsz egy Ryzen 5 áráért. Az AM4 foglalat újabb, frissebb, mint az LGA 1151, ráadásul a Ryzen processzorjai IS újabbak, mint a 6. 7. generációs intelek (a 8. generációhoz drágább alaplapot venni, mint a Ryzenhez).

Az én konfigom (fontos megjegyezni, hogy nem 150k forint, viszont jóval erősebb, mint az olcsóbb megoldások, és bővítheted később)

RX 570 8GB

Asus Prime A320M-A (kérd bios frissítéssel)

Kingston HyperX FURY 8GB (2x4GB) DDR4 2666MHz

Amd Ryzen 5 1400

be quiet! Pure Power 11 500W Gold

Western Digital Caviar Blue 3.5 1TB 7200rpm

Cooler Master MasterBox Q300L

Ez így mindennel együtt, újonnan 193 000 forint.

2018. dec. 5. 15:47
 15/20 A kérdező kommentje:
Ok! Akkor úgy látom, hogy az AMD sokat változott, és inkább ezt ajánljátok. Köszönöm a válaszaitokat, lehet, hogy nem fogok tudni össze szedni 190 000 -et nyárig, de azon leszek és akkor nekiveselkedek. Kszönöm mndenkinek, boldog karácsonyt! HO HO HO HÓ! :D
2018. dec. 5. 19:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit off, de pont ma olvastam:

[link]

2018. dec. 5. 19:30
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a cikk belinkelését, sok érdekes infót találtam benne. Köszi még egyszer.
2018. dec. 5. 20:56
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"Összeültünk a Computer Imperiumszámítógépbolt szakértőivel, hogy segítsenek nekünk letesztelni a lapkát, mivel nekünk nincs hozzá infrastruktúránk, ők viszont hat éve piacvezetők hazánkban az asztali pc-k piacán az IDC szerint, és elég menő gamer gépeket raknak össze. "

Na a cikk az kb. itt vesztette el azt a kis hitelességét is, ami egy index/tech-es cikknek alapból van.

2018. dec. 5. 21:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Computer Imperium :D atya ég.

Ott vannak ám szakemberek :D

2018. dec. 5. 22:07
 20/20 szántóvető ***** válasza:
43%
jövő nyár?addigra sok minden fog változni.ami konkrétumokat írtunk azok jó eséllyel aktualitásukat fogják veszíteni.
2018. dec. 6. 04:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!