Szerintetek az AMD Ryzen 2700X, a Core i5-8600K vagy a Core i7-7700K lenne a jobb vétel? És miért?
Amilyen gyorsan fejlődik a technika..:) Én is azt hittem még akkor,hogy na,ez a 960 tök jó lesz még évekig..Hát nem annyira :D
De az a kettő biztos az lesz,mind a kettő nagyon extra
Mindig is boltira volt beállítva az agyam. Nem csak alkatrészre értve,album,játék is :D
De pont a mostani gépem használtan lett véve,noha nem magam szereztem be hanem egy infós csávó a nagykerből. 960 csak 25 ezer volt pl és semmi baja az égvilágon.
Messzebbre már nem mennék el,ilyen hardverapró pl. De ha a haza aka a pénztárca megköveteli..muszáj :)
A Ryzen procikat simán megéri újonnan venni,de ha én 1070-ben gondolkodnék,utánanéznék használtnak.
MSI változatot keresnél abból is
Az igaz,itt is írták asszem
Csak 1060 felett már kicsit drágák a cuccosok. Annyit nem szívesen adnék ki értük amíg a játékok sincsenek rendesen optimalizálva
Pölö
Új Tomb Raider is,új AC-k akár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!