Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bele fog férni a videokártyám?

Bele fog férni a videokártyám?

Figyelt kérdés

A gépházba már az ATX méretű alaplapok nem támogatottak.

A gépház

-szélessége 180 mm,

-magassága 395 mm,

-hossza 390 mm.

A videókártya 275 x 137 x 41 mm.

Az alaplap pedig MicroATX, 226 x 185 mm.

Bele fog férni a videokártya?

2018. nov. 29. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

Fogod és megnézed a gépházad leírását (talán a pontos nevét tudod, csak ide nem merted leírni, hátha valaki megtudja milyened van és tud segíteni), ott lesz a válasz.

Flex-szel mondjuk sok mindent meg lehet oldani, ha nem férne be.

2018. nov. 29. 16:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom a gépház pontos nevét, különben már rég néztem volna. A méreteit tudom csak és azt le is írtam. Más valaki tud segíteni?
2018. nov. 29. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Kérd meg azt a valakit, aki majd be fogja tenni a gépedbe a kártyát! Ő le tudja venni a ház oldalát és 1 perc alatt megméri Neked.
2018. nov. 29. 17:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Magamat nincs értelme megkérnem. Már ezerszer leszedtem a ház oldalát. Meg akarom venni a kártyát. De nem tudom, hogy be fog e férni. Mert ha nem, akkor előbb egy házat veszek. Ezért kérdezem, hogy belefér e. Megmértem már. Hosszba befér, de ha akarnék használni plusz merevlemezt, akkor már nem lenne elég helye. De engem leginkább a szélessége, meg a vastagsága érdekel, hogy úgy is jó e. Bár szélességgel szerintem nem lesz gond. És mivel ekkora, vagy hasonló méretű kártyám nincsen, ezért nem tudok berakni se valamit, hogy akkor nagyjából ez majd befog e férni.
2018. nov. 29. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

a videokártyánál van slot vastagság (ami manapság fixen 2) meg hossz, szélességet értelmetlen nézni, mert az fix a a szabvány által.

Fogsz egy mérőszalagot, a gépházon belül a 0-ás végét odanyomod a gépház hátuljának (ahol a kimenetek lesznek) aztán bemérsz a gépház eleje felé belül, amennyi ott a hely, akkora helyed lesz a videokártyának, pont. A mérést értelem szerűen olyan magasságban kell végezni, ahol a microATX alaplapodon a legfelső pci-e port van.

Mivel a kártya 275 mm hosszú, akkora hely kell neki. Ha van, akkor van, ha nem, a flex segít.

2018. nov. 29. 18:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm
2018. nov. 29. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!