Milyen 10. 000 ft alatti hűtőt ajánlanátok egy i5-8600k-ra?
Figyelt kérdés
Egy ideig nem tervezem húzni a procit, megfelelő hűtést szeretnék találni rá, igazából proci hűtők tekintetében nem igazán vagyok otthon.... Vélemények alapján eddig egy be quiet pure rock slim-en és egy cooler master hyper 103-on gondolkodok. Nektek mi a véleményetek? Ezek közül melyik lenne a megfelelőbb, illetve tudnátok e ajánlani ebben az árkategóriában jobbat? A válaszokat előre is köszönöm :) Ja igen, a gépházamba 155mm magasságú hűtő fér :)2018. nov. 28. 15:35
1/5 anonim válasza:
Ennyiért a legjobb: be quiet! Pure Rock 10500 a legolcsóbb boltban
3/5 A kérdező kommentje:
A be quiet pure rock elfér egy zalman z3 plus gépházban?
2018. nov. 28. 17:58
4/5 anonim válasza:
Pont 155mm ami már elég necces tud lenni, jó esetben bele is fér...
Akkor inkább Alpenföhn Broken Eco, nagyon hasonló mint a Pure Rock és még bele is fér a gépházba simán.(150mm magas)
5/5 anonim válasza:
Igen belefér én is ezzel használom ahogy a gyártó is írta 155mm fér el, és a hűtő is ekkora. Gyártó nem úgy adja meg h hozzáérjen a falhoz van még 1 pici hézag is. Nagyon halk és erőteljes hűtés én nálam egy 2600X et hűt OC va.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!