Melyik házat válasszam?
vagy
ti melyiket választanátok?
A zalman elég jónak tűnik a 4 ventillátor miatt. Esetleg ezek mind parasztvakitások és sokat nem érnek?
Na meg ahogy látom elől a 3venti este kifogja égetni a szememet a led miatt. kilehet azt esetleg kapcsolni?
az mondjuk az esetemben mindegy mert az alaplap amit venni akarok hozzá az Micro ATX.
Akkor szerintem a zalman lesz köszi szépen. Esetleg nem tudod, hogy a ventiken lévő ledet kilehet kapcsolni? vagy a ledek egy vezetéken kapják az áramot mint a ventik.
szerintem is a zalman lenne a jó választás. Pláne hogy ha később más alaplapod lenne ami atx, akkor ne kelljen új házat venned.
És nekem a másiknál nem tetszik hogy oldalt vannak a portok meg ezek. De ez már az én ízlésem miatt, főleg hogy mindig bal oldalt van a gép.
A ventilátorok pedig ha a led-jük nincs összekapcsolva(bár ezt kétlem) akkor csak az világít amelyiket bedugod az alaplapba. De ha meg össze vannak kötve, akkor vagy ezt is külön be kell kötni az alaplapba, vagy pedig akkor lehet be- és kikapcsolni. De úgy tudom a színt is lehet állítani. Már találkoztam ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!