Dadiii1255 kérdése:
Egy gtx 1050 jól fog müködni egy i5 8600k-val?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nem lesz bottleneck?
A 8600k 3het mulva erkezik,1050màr megvan,tavasszal 1060 6gb lesz az utod
2018. nov. 26. 21:31
1/5 anonim válasza:
Minden játékra elég az a CPU.
Lásd: [link]
10 pont felett nincs probléma a CPU-val, és csak a GPU-n múlik a teljesítmény.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor remélem a gpu lowon azért ki tud sajtolni 60fps-t pubgban és rainbow sixben😁
2018. nov. 26. 21:59
3/5 anonim válasza:
Miért i5 mikor egy Ryzem 2600x is megcsinálja ugyanazt úgy minusz 20k-ért?
De am ez a cpu perfect gamingre,nincs emberfeletti áron sem,és akár egy 1070-el is ellenne.
A 1050-et nem tartom már jónak,elkell majd az a 1060
4/5 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam hogy akàr egy 2080 at is kihajt
2018. nov. 27. 06:27
5/5 anonim válasza:
Nem, a processzor nem hajt ki videókártyát. Egyszerűen csak lépést tud tartani egy 2080 számítási teljesítményével, így a konfig egyensúlyban lesz, mivel a proci nem marad le és nem okoz így teljesítménycsökkenést (bottleneck a proci miatt). Ez függ a játéktól is, hogy mennyire processzor-igényes vagy épp mennyire VGA-igényes, de javarészt elmondható, hogy a "meglepő teljesítményű büdzséproci-erős VGA" párosítás nem jó, mivel bőven akadni fog olyan játék, ahol a proci miatt fogsz instabil/alacsony fps értékeket/drop-okat tapasztalni és csak nagyon kevés kivételt találsz, ahol viszonylag jó lesz. Nálad persze kissé fordított a helyzet, attól függően, hogy mivel játszol, a 1050Ti lesz a szűk keresztmetszet. Azok a játékok, amik megelégszik a 1050Ti-al is, azok szépen fognak futni, de amik combosabb kártyát igényelnek, na azoknál lesznek kompromisszumok. A proci meg mindenhez (is) elég, nem kell azt félteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!