Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az optikai meghajtóim nem...

Az optikai meghajtóim nem olvasnak CD-t. Hol lehet a hiba?

Figyelt kérdés

A problémával kapcsolatban az a fura, hogy semmilyen meghajtó semmilyen gépben semmilyen CD-t nem hajlandók beolvasni. A DVD kombók DVD-t igen, de CD-t azok sem, a csak CD olvasók meg értelemszerűen semmit.

A mindennapi használatos fő gépem olvas mindent, a régebbieknél viszont jelentkezik a hiba. Ha csak egy CD-vel lenne gond, akkor rámondanám, persze, rossz a CD. Ha csak egy meghajtóval, akkor nyilván a meghajtó, ha meg egy számítógépnél, akkor ismét csak, az a gép a ludas. Viszont 3 különböző meghajtó 3 különböző gépben minden CD-vel ezt produkálja, eredettől és tartalomtól függetlenül.

2018. nov. 25. 12:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

"Olyan nincs, hogy ennyi egymástól független meghajtó vagy számítógép egyszerre ugyanúgy romoljon el."

Tehát az optikai meghajtó jó.

Akkor rossz a lemez. Más nem marad. Kérem lepontozni mint a többi neked nem tetsző választ...

2018. nov. 25. 17:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem nekem nemtetsző választ pontozok le, hanem nem hasznos választ. Az értékelési rendszer erre való.
2018. nov. 25. 17:48
 13/15 Szirty ***** válasza:

"Az értékelési rendszer erre való."

De nem erre használják...

Másrészt kellene értékelés a kérdezőre is (mert kérdezni is tudni kell).

2018. nov. 26. 11:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, én mindent leírtam, amit érdemes, vastagon több infót szolgáltattam, mint az átlag errefelé. Az már nem az én hibám, ha az erre járók nem tudják értelmezni.
2018. nov. 28. 21:34
 15/15 anonim ***** válasza:

#14 Pontosan tudtuk értelmezni a kérdésed és választ is kaptál. Viszont arról kicsit sem tehetünk, ha neked kizárólag olyan válasz felelne meg, ami szerint nem döglöttek a meghajtóid.

Miattam annyit küzdesz a levitézlett optikai meghajtóiddal amennyit akarsz, a te dolgod.

De ha kérdezel, akkor talán tiszteld meg annyival azokat akik foglalkoznak a problémáddal, hogy nem magas lóról fikázod őket.

Még akkor is ha mind hülye tudatlanok vagyunk, csak te vagy helikopter.

2018. nov. 28. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!