Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összes "Gamer" billentyűzetekn...

Összes "Gamer" billentyűzeteknek kopnak a betűi vagy van olyan ami nem?

Figyelt kérdés

2018. nov. 23. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt már hallottam fe nem értem miért.

Most fogok billentyűzetet cserélni mert bevásároltam egy gagyit de annak se koptak még igy pár honap alatt.Ami elötte volt sima genius ami vagy 6éves biztos azon sincs elkopva egyik sem.

2018. nov. 23. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a minőségtől, kialakítástól függ. Sok ember a gamer alatt a millió színben világító karácsonyfákat érti, pedig egyáltalán nem arról van szó. Sebesség, funkciók, kapcsolók típusa stb. Egy minőségi billentyűzetnél a betűk nem fognak lekopni.
2018. nov. 23. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:
A Gamer billentyűzet, olyan mint a sima, csak (általában) jobban világít. Attól még abból is van jó és rossz.
2018. nov. 24. 05:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Van egy 5 éves billentyűzetem és egyáltalán nem kopott meg, de mondjuk a WASD más anyagból van mint a többi.
2018. nov. 24. 08:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Én Ozone Blade-t vettem, de már a 8 gomb le van kopva.

Tudom, hogy nem top10 billentyűzet, de azért kérdeztem mert nézegettem más billentyűzetezek is és ott is írogatták, hogy kopnak

2018. nov. 24. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!