Zalman ZM600-GSII 600W Tápegység elég és jó egy RTX 2070 Mellé? Mennyi az esély arra hogy ha veszek egy RTX 2070-et az hibás lesz? Mostanába olvasgattam ezekről?
Az a táp egy alsó közép kategóriás táp, én nem raknám alá, max ideiglenesen. Nekem pl 1080-am van egy Be quiet straight power 11 550W-al.
Először amúgy nekem is hasonló olcsó tápom volt, de coil whine-olta a vga-t. Táp csere után elhallgatott az a jelenség.
Én azt mondanám hogy 2070 esetén 1 a 100-hoz max az esély hogy hibásat kapj, de ha mégis te leszel az az egy, akkor meg úgyis cserélik.
Miért nem veszel inkább GTX 1080-at? Még van 1-2 helyen, és az biztosan megbízható, ráadásul olcsóbb is. A kettő közötti különbség meg nem számottevő.
Azt a tápegységet viszont én mindenképp cserélném, mondjuk egy ilyenre (Seasonic belsős ha jól tudom, de nem vagyok biztos benne): [link]
úgy érti hány watt szerintem.
550W bőven elég amúgy, de a minőség is legalább ennyire fontos, így az a Zalman ehhez... hát inkább ne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!