Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videokártya hűtési probléma....

Videokártya hűtési probléma. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Lenne egy kicsi problémám.Van egy videokártya hűtőm..Amin 3db hűtő van.Na most az lenne a kis probléma hogy a videokártya csatlakozó felöli oldalán a hűtő kattog.Elég nehezen indul.Nem akarom leszedni a kártyárol mert elég nagy darab és nem is egyeszrű onnan kiszedni.Meg vannak rajta kis hűtőbordák fölragasztva rá.És azok leesnek.Na most mit csináljak vele hogy ne kattogjon.Ilyen hűtőm van. [link]
2010. jún. 26. 11:45
 1/4 Diablo3 ***** válasza:
A kattogás meg az hogy nehezen indul, az sztem a csapágy miatt van. Ha régen használod, akkor előfordulhat, hogy az a baja. Azzal nem hiszem, hogy tudsz bármit is kezdeni. A bordákra nem tudok mit mondani.
2010. jún. 26. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Első körben próbálkozz sűrített levegővel, az csodákra képes, ha csak a por miatt akad. A másik megoldás a WD40, de ahhoz le kell szedned a hűtőt.
2010. jún. 26. 12:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem rég használom.Habár sokat megy napi 13 órát.A bordákra van nekem speciális erre való ragasztó.Azzal nincs baj.Azt csak azért mondtam hogy nem akarom leszedni mert elég gyenge egy ragasztó fog ja oda.Rendszeresen takarítom.Nem szoktam hagyni hogy beporosodjon a gépem.Wd 40 van itthon.Megpróbálom azzal.
2010. jún. 26. 12:14
 4/4 anonim válasza:
Ha csapágyas a ventilátor akkor egyetlen csepp gépolaj kell rá. A csapágy egyébként a matrica alatt van.
2010. jún. 29. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!