Hogyan tudom a 850mhz-s procimat felhúzni 1 ghz-ig?
Figyelt kérdés
valaholhallotam olyanról,hogy fel lehet húzni a procit,de hogyan?2010. jún. 26. 11:37
1/8 anonim válasza:
hát ezt szerintem inkább sehogy hanem kukaa
2/8 anonim válasza:
A BIOS-ban lehet állítani az órajel frekvenciát, de szerintem is felesleges ilyen processzornál.
3/8 A kérdező kommentje:
hol találom ezt a BIOS-t?
2010. jún. 26. 12:15
4/8 anonim válasza:
Hagyjuk. Ha nem tudod mi az, akkor inkább ne nyúlj hozzá.
5/8 anonim válasza:
Nagyon nem értesz hozzá, inkább ne foglalkozz vele.
Ez nem úgy megy, hogy csak beállítom, és kész. Meg kell nézni azt is, hogy károsodik-e tőle.
Amúgy BIOSba bootolásnál kell belépni (bekapcstól számított 3-5 sec), egy billentyűvel. Alaplaptól függ. Lehet ez F2, F12, Delete, CTRL-F2, CTRL-F11, stb.
A BIOSban meg meg kell keresni az órajel-szabályozást, itt Manual-t válsztani, majd beállítani az órajel-szorzót. Legalábbis nálam így üzemel.
Vegyél egy gyorsabb gépet, 850Mhz vagy 1000MHz nem oszt, nem szoroz. De ha veszel, lehetőleg ne teszkóban, hanem egy normális pcboltban.
Szvsz. ne foglalkozz vele.
6/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van nem értek hozzá éáppen ezért kérdezem,de ez egy régi gép,nem is használjuk,csak gyakorolgatnék rajta
2010. jún. 26. 13:21
7/8 anonim válasza:
szerintem először a szoftveres részt gyakorold rajta, mondjuk windows telepítés, linux és hasonlók...
8/8 anonim válasza:
eloszor is egy jo hutes a procira ha a teljesitokepesegen feljebb akarod huzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!