Rossz minőségű tápegység okozhat lassulást illetve laggolást a gépben?
Figyelt kérdés
tápegység,minőség,pc2018. nov. 18. 11:47
2/8 anonim válasza:
Okozhat,bár leginkább kékhalálokat és mikrolaggokat.
3/8 anonim válasza:
Nem valószínű, ha a táppal van gond az eléggé feltűnő.
Magas terhelésnél kikapcsol pl. vagy épp instabillá válik és hazaküldi valamelyik hardvert.
4/8 anonim válasza:
Le tud szabályozni a processzor és a videokártya,pont mint túlmelegédésnél,ha nem stabil a tápellátás.
5/8 anonim válasza:
Én inkább úgy válaszolnék hogy az esetek 90+%-ban Kékhalál/Leállás van egy rossz táp miatt.
De amúgy ha tényleg valami nagyon rossz tápod van akkor úgyis cserés.
6/8 MGéza válasza:
Először tisztázzuk, mit értesz rossz minőség alatt, aztán írd le a konfigod, végül a hibajelenséget. Főleg ingadozó tápfesz okozhat fura, hardverhibának tűnő jelenséget.
7/8 A kérdező kommentje:
proci:i5-4460
memória:8 gb ram
videókártya:Rx 560 4gb-MSI.
alaplap:ASrocK H81m-VG4R2.0
tápegység:Hercules 500W.
Ezt a tápot nem ismerem sajnos.Néha belaggol játékok alatt és szerettem volna tudni mi lehet az oka.PL.Tauri WoW -alatt is laggolt már. Az alaplap vagy a tápegység lehet a probléma?
2018. nov. 18. 15:48
8/8 MGéza válasza:
Vagy a hűtés. De ez a tápegység tényleg noname, ennek ellenére azt hiszem, ennyit bírnia kéne. Viszont amint teheted cseréld szerintem. Aida64 stressz-tesz cpu-ra, Furmark gpu-ra, hátha valamelyik túlmelegszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!