Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mekkora az áramerősség az...

Mekkora az áramerősség az USB-ben?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 00:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Többet kell, hogy legyen a maximuma, mint 500 mA, mert tölti a telómat, de egy 5V 500mA-os hálózati töltővel fel sem veszi a töltést.
2013. nov. 2. 15:33
 12/13 Gáborqq80 válasza:
100%

USB 2 max. 0.5A,

USB 3 max. 0.9A.

Az áramerősség mértékegysége az Amper.

Volt a feszültség mértékegysége.

Mint ahogy előttem írták nem ajánlott jelentősen terhelni az usb portokat. Használj hálózati töltőt.

2014. okt. 10. 08:51
 13/13 anonim válasza:

Viszont vigyázni kell, főleg a megfelelő védelem nélküli tápoknál, mert ha túl sok dolgot dugsz az USB-re, amik sokat fogyasztanak, nálam pl, egyszerűen leállt egy alaplapra kötött házhűtő. Ez a jobbik eset. De akár a tápom is kidurranhatott volna, szerencsém volt. Én akkor éppen 7 db 400-700mAh közötti motorokat tettem USB-re. Az már nagyon sok neki. De van megfelelő eszköz is, amivel mérni tudod az átfolyó feszültséget és áramot is. pl.:

[link]

vagy mégjobb egy ilyen, aminek 10 külön memóriája van a töltöött, használt, bármilyen USB eszköznek. pl. le tudod mérni vele a valós kapacitását egy telefon akkunak.

[link]

persze ezeket olcsóbban/máshonnan/más gyártótól is beszerezheted. de a fehér a legpontosabb és egyben leg praktikusabb is.

2017. márc. 4. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!