Egy i5-6500 kihajtana egy GTX 1070 Ti-t?
Igazából az új gépemhez szeretném előre megvásárolni majd a videókártyát 1-2 hónap múlva, viszont letesztelni még a jelenlegi gépbe tudnám, már ha az i5-6500 képes kihajtani. :/
Válaszokat előre is köszönöm.
1080-at szerettem volna én is, de olyan gyorsan fogynak a készletek, hogy szerintem az már számomra felejtős, használtan meg zsákbamacska. :/
Köszi a választ!:D
Továbbra sem csak a watt számít hanem a minőség is. Pontos táp neve kellene.
Pontos videokártya típus se ártott volna, mert azoktól is függ az extra tápkábel. Átlagosan 6+8 vagy 8+8 tápkábel kell neki, tehát 300-375w maximum, általában 250-280w normál felhasználásnál a fogyasztása (plusz proci meg a többi rendszerelem).
Mi ez a baromság?
180W a TDP kerete a kártyának,ez a max amit fogyaszthat tuning nélkül.
Alapjáraton terhelés nélkül pedig olyan 15-20W
Nem tudom honnan szedtél ilyen 250-300 wattokat.
Ja, még 400-as táp is elég neki, de én mondjuk 500-ast ajánlok, később hátha lesz valami fejlesztés, meg valszeg 1-2-3 ezer a különbség.
Amúgy nekem személy szerint Be Quiet Straight Power 11 550W van, 500-as ugye ebből nincs, 650-es lett volna még, de az már felesleges lett volna :D
Passzolnak egymás mellé. Viszont ha csak 1-2 hónapig használnád mellé, akkor úgyis mindegy kb.
Egy 450 wattos táp elég lesz, még 105W TDP-s proci mellé is. Fontos a jó minőség viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!