Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi okozhatja ezt?

Mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

Adott egy full hd tv,hdmi kábellel csatlakoztatom a régi acer 5730zg laptopomat,szép a kép,a szövegek,színek úgy összefoglalva minden.

Viszont ha a pc-t csatlakoztatom,akkor sokkal rosszabb a kép minősége,a szövegeké..a háttérkép is ugyana mindkét gépen,a pc-n sokkal csúnyább,a színek,mintha pixeles lenne,egyszóval mintha rossz minőségű háttérkép lenne,mi okozhatja ezt a megjelenítési problémát?

#probléma #megjelenítési
2018. nov. 15. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
A PC-t is HDMI-vel csatlakoztatod vagy VGA (D-SUB, 3 sor tüskés) kábellel? Ez utóbbi esetén lehet, be kellene állítani PC-n a Windows-ban a képernyő felbontást full HD-ra.
2018. nov. 15. 15:08
 2/3 A kérdező kommentje:

A pc-t is HDMI kábellel természetesen,és 1920x1080p a felbontás.Nehéz elmondani de a probléma az hogy olyan a kép mintha photoshopban szűrőt alkalmazunk egy képen..

Csináltam egy screenshot-ot,nem tudom mennyire látszik rajta a probléma,a kép közepén a csillagoknál látszik a legjobban,olyan mintha töredezett lenne "bőrhatású"..

A videókártyával lehet gond vagy esetleg valami beállítás probléma?

[link]

2018. nov. 15. 15:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy játék alatt nem tapasztalom ezt a problémát..AC Syndicate ultran gond nélkül fut..nem tudom milyen win10 van telepítve,nem volt időm újratelepíten az van rajta amivel a gépet vettem..talán ha megpiszkált a windows okozhat-e ilyen problémát..?
2018. nov. 15. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!