Melyik billentyűzetetes egeret vegyem meg? COOLER MASTER DEVASTATOR 3 SGB-3000-KKMF1-HU MAGYAR BILLENTYŰZET + Egér vagy Thermaltake Tt eSPORTS Challenger Prime RGB KB-CPC-MBBRUS-01 angol billentyűzet + Egér.
Figyelt kérdés
Mindenképpen játékhoz lesz, ami szempont, hogy világítsanak a betűk és ne legyen túl hangos sem, de az egér is egy szempont. A héten mindenképpen meg szeretném venni egy gamer székkel együtt, de az már ki választásra került.
Erdekelne a véleményetek mert hallani kellemes és kevésbé jó véleményt is de döntenem kell valahogy...
Ha esetleg külön külön vennem meg és arra adnátok ajánlatot ami szintén kB max 15ezer körül lenne arra is nyitott vagyok...
A másik dolog az az, hogy ugye magyar billentyűzetet szeretnék, de azt hallottam, hogy mindegy milyet veszek, mert ha a Windows arra van beallitva akkor M1.
Képen a betűk osztások között nem látok különbséget! Ti?
Köszönöm
2018. nov. 14. 17:36
1/1 anonim válasza:
Menj el egy áruházba (pl. mediamarkt) és próbáld ki őket. Azt vedd, amin a legjobb gépelni, meg amelyik egérnek a legkellemesebb a fogása. (Pl. én a Logitech K360-amról semmiképp sem mondanék le, pedig rohadtul nem gamer billentyűzet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!