Ez a konfig megėr így 90 ezret?
Figyelt kérdés
24 colos ips lg monitor
Proci: Amd fx 6300
Alaplap Asus m5a97 R2.0
8gb ram
R9 270x 2gb vga
1 tb hdd
500w chieftech táp
Gigabite ház
Logitech bill+egėr
10 eredeti játėk
Netezni, tanulni,alkalmi játėkra pár ėves címekkel?
2018. nov. 14. 14:56
1/5 anonim válasza:
Igen.
A 10db jatekra ne nagyon szamits azert.
2/5 A kérdező kommentje:
Enyėm a gėp. Keresztfiamnak adom oda ingyen (csak kb ėrdekelt a mostani ára így ahogy van) szal a 10 játėk is tuti (amúgy nem rėgebbiek csak kódot kėr nem netes pl farcry 1-2, assassin 1, rainbow six vegas 1-2 stb) kb ennyiėrt tudnának neki venni tanulni, jatszani, nekem meg nem kell a gėp. Nincs hasznalva.
2018. nov. 14. 15:22
3/5 anonim válasza:
Mai játékok is elfutnak rajta,persze kompromisszumokkal.
4/5 MGéza válasza:
90000 forintból úgymond tokkal-vonóval ettől jobbat úgysem tudnának venni, a kereskedő rájuk sózna valami elavult vackot integrált grafikával úgyhogy teljesen jó ajándék. A célra teljesen alkalmas.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, azėrt is kėrdeztem. Nem követem az árakat, főleg a hasznalt gėpekeg. Ha jobbat nem kapnának ennyiėrt akkor ok. Persze ajándėkba jobb a jobb ajanlattól is. 4 ėves a gėp, de alig hasznalt.
2018. nov. 14. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!