Lehet 2 mikrofont üzemeltetni egy gépen?
Mintha például sportközvetítők lennénk...
A számítógép a második headset mikrofonát letiltja, mondván már van egy, minek akarsz még egyet? :)
Meg lehet oldani valahogy, hogy két mikrofont használhassunk akadályok nélkül?
- Windows 7 Ultimate 32bit
- Realtek HD Audio Manager [ami az utunkba állt]
Ötletek? Előre is köszönöm a válaszokat!
21:25-nek
hogyne engedné! "annakidjeén" még win 98 vagy Me alól rengeteg bulit csináltunk így! Mindegyiket feltelepíted, s kiválasztod, h melyik program melyiket használja kimeneti eszközként. ennyi
21:25 vagyok.
Nyilván feltelepítheted mindkettőt, de nem tudod úgy beállítani sehol h 2 külön hangkártya bemenetéről vegyen fel párhuzamosan. Épp te írtad h kiválasztod melyik legyen a kimenet. Egyszerre mindkettő nem lehet.
21:25-nek, az előző vagyok
igen, azt írtam, kiválasztod
Párhuzamosan elindítod (kétszer) a felvevő programod, egyikben az egyik eszköz vesz fel, másikban a másik. Egyszerűbb szoftveres keverőpulttal pedig bármit elérhetsz. Beállítani udni kell:)
Én próbáltam ezt, de nem működött, hardverkezelő szinten elakadt, ha az egyik aktív volt, a másikat letiltotta.
Nuendoban sehogy sem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!