Mit változtatnátok rajta?
Komolyabb gépet szeretnék amit eddig összeszedtem a következők:
-i7 8700 (non k-s)
-egy b360 pro 4 lapba
-16gb hyperx 2660-as ram
-a procira egy alpenföhn ben nevis hűtő
-egy samsung 970 evo m.2-ss ssd
-alap wd blue 1tb
-a táp egy bequiet pure power10 500w
-és ezekhez egy rx580 strix
Tudom lehetne gyengébb procit és erősebb kártyát, de nekem ez a kártya is bőven elég 3-4 évre, és akkor csak azzal kell majd foglalkoznom mert a 1151 ki lesz fullozva non k-ból. (nem szeretnék húzni, nem értek hozzá azért nem kell)
Valamit változtatni, kb. ennyiből?
((ryzen nem vonz, csalódtam már amd prociban sokat, bocsánat))
szóval képes vagy 50-60%-kal többet fizetni +5-10% teljesítményért mert amd az rossz, de amd vga már jöhet? dafuq
és hogy a kérdésre is válaszoljak, r7 2700 + jobb vga, vagy egyszerűen elteszed azt az 50 ezret másra
itt jegyezném meg, hogy am4-be jön még 2 processzor generáció, ami 1151-ről már nem mondható el
Azt változtatnám rajta,amit te nem akarsz,vagyis Ryzen alapra építenék.
Viszont elvileg most jön ki az RX590,talán azt érdemes megvárni.
Tápból én személy szerint Seasonic Focus Gold 450W-t vennék,de persze nincs baj a BeQuiet táppal se.
Én személy szerint egy i7-4770 és egy RX480 kombóval játszok,és sokkal előbb lesz kevés a VGA mint a processzor,főleg 1440p-n.
Sajnos a részleteket sokan nem veszik figyelembe, írtam hogy amd PROCESSZORBAN nem videókártyában, illetve ez az a kártya ami szerintem ár-érték arányban a verhetetlen kategória (várom a 1060-as sokkal jobb emberkéket).
Ezen kívül nem látom az 50-60% árkülönbséget akárhogy nézem, és az 5-10% erőbeli különbséget nem (mert több). + úgy tudom de javítsatok ha nem hogy a ryzen szereti a magas órajelő ramokat, ami igen jó plusz költséget jelent.
Sajnos sokszor előforduló helyzetbe ütköztünk, amikor valaki leírja hogy a másik jobb de épp érvel senki nem tud szolgálni (tisztelet a kivétel), ha van érvetek szeretném magam is látni az érvek mögötti tartalmat, hogy miért gondoljátok hogy jobb, és egy ha olyan érvet látok a saját szememmel akkor majd átgondolom, de addig ameddig egy éppkézláb érv nincs addig sajnos nem szeretnék átállni.
Egyébként nincs igazán jelentőssége.
Nézhetsz prohardveres teszteket,youtube teszteket,árakat,és dönts ahogy szeretnél,te géped lesz évekig.
Egyikkel sem nyúlsz mellé,legfeljebb AMD processzorral több pénz mehet más hardverekre.
Most az amd intel-től eltekintve okés a gép, mármint a többi alkatrész megfelelő, jó minőségű?
Háznak ami eszméletlenül bejön az a Bitfenix Neos Ablakos háza. A ház maga fekete de az előlap talán ilyen bronz, aranyhoz hasonló.
Mi erről a házról a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!