Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit változtatnátok rajta?

Mit változtatnátok rajta?

Figyelt kérdés

Komolyabb gépet szeretnék amit eddig összeszedtem a következők:

-i7 8700 (non k-s)

-egy b360 pro 4 lapba

-16gb hyperx 2660-as ram

-a procira egy alpenföhn ben nevis hűtő

-egy samsung 970 evo m.2-ss ssd

-alap wd blue 1tb

-a táp egy bequiet pure power10 500w

-és ezekhez egy rx580 strix

Tudom lehetne gyengébb procit és erősebb kártyát, de nekem ez a kártya is bőven elég 3-4 évre, és akkor csak azzal kell majd foglalkoznom mert a 1151 ki lesz fullozva non k-ból. (nem szeretnék húzni, nem értek hozzá azért nem kell)

Valamit változtatni, kb. ennyiből?

((ryzen nem vonz, csalódtam már amd prociban sokat, bocsánat))

2018. nov. 14. 01:10
 1/6 A kérdező kommentje:
Jaa háznak valamit keresek 15-20 körül, nem akarom valami szennybe tenni.
2018. nov. 14. 01:12
 2/6 anonim ***** válasza:

szóval képes vagy 50-60%-kal többet fizetni +5-10% teljesítményért mert amd az rossz, de amd vga már jöhet? dafuq

és hogy a kérdésre is válaszoljak, r7 2700 + jobb vga, vagy egyszerűen elteszed azt az 50 ezret másra

itt jegyezném meg, hogy am4-be jön még 2 processzor generáció, ami 1151-ről már nem mondható el

2018. nov. 14. 08:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt változtatnám rajta,amit te nem akarsz,vagyis Ryzen alapra építenék.

Viszont elvileg most jön ki az RX590,talán azt érdemes megvárni.

Tápból én személy szerint Seasonic Focus Gold 450W-t vennék,de persze nincs baj a BeQuiet táppal se.

Én személy szerint egy i7-4770 és egy RX480 kombóval játszok,és sokkal előbb lesz kevés a VGA mint a processzor,főleg 1440p-n.

2018. nov. 14. 11:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnos a részleteket sokan nem veszik figyelembe, írtam hogy amd PROCESSZORBAN nem videókártyában, illetve ez az a kártya ami szerintem ár-érték arányban a verhetetlen kategória (várom a 1060-as sokkal jobb emberkéket).

Ezen kívül nem látom az 50-60% árkülönbséget akárhogy nézem, és az 5-10% erőbeli különbséget nem (mert több). + úgy tudom de javítsatok ha nem hogy a ryzen szereti a magas órajelő ramokat, ami igen jó plusz költséget jelent.

Sajnos sokszor előforduló helyzetbe ütköztünk, amikor valaki leírja hogy a másik jobb de épp érvel senki nem tud szolgálni (tisztelet a kivétel), ha van érvetek szeretném magam is látni az érvek mögötti tartalmat, hogy miért gondoljátok hogy jobb, és egy ha olyan érvet látok a saját szememmel akkor majd átgondolom, de addig ameddig egy éppkézláb érv nincs addig sajnos nem szeretnék átállni.

2018. nov. 14. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyébként nincs igazán jelentőssége.

Nézhetsz prohardveres teszteket,youtube teszteket,árakat,és dönts ahogy szeretnél,te géped lesz évekig.

Egyikkel sem nyúlsz mellé,legfeljebb AMD processzorral több pénz mehet más hardverekre.

2018. nov. 14. 15:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Most az amd intel-től eltekintve okés a gép, mármint a többi alkatrész megfelelő, jó minőségű?

Háznak ami eszméletlenül bejön az a Bitfenix Neos Ablakos háza. A ház maga fekete de az előlap talán ilyen bronz, aranyhoz hasonló.

Mi erről a házról a véleményetek?

2018. nov. 15. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!