Rendszer ssd mitől kezdhetett el a napokban felmelegedni?

Érte a gépet bármi környezeti változás? Gondolok itt ilyesmire, hogy mondjuk egy ventit kikötöttél, VGA-t kiszedted, gépházat átraktad máshova stb...
Szoftveres oldalról megközelítve, a Feladatkezelő nem mutatja, hogy pörög az SSD? Ez is okozhatja a melegedést.
ugyanott van a gépház,a géphez elülső és hátsó ventije is megy megy, semmi se lett változtatva, volt egy nagyobb torrent letöltés de az hdd-re de ha az ssd-n lévő kliens terhelte volna meg már fél napja befejezte a letöltést
megtapogattam de nem éreztem nagyon melegnek úgyhogy lehet csak a hd sentinel hülyült be

Az SSD-t a torrent nem fogja pörgetni akkor, ha a HDD lett megadva letöltési útvonalnak.
Hogy biztosra mehess, érdemes lenne egy Aida64 Extreme programot használni. Mindamellett, hogy elég ügyesen felderíti az összes komponens típusát a gépedben, hozzáfér az érzékelőkhöz is tehát hőmérsékleti adatokkal is szolgál. Ha nem érezted a kezeddel nagyon melegnek, akkor ott lehet a HD Sentinel hibázott valamit. Ez mondjuk érdekes, tekintve, hogy ugyan ahhoz a hőmérsékleri szenzorhoz fér hozzá minden program, amivel rendelkezik a hardver maga.

aida64-el átnéztem ugyanezt a hőfokot írja
viszont lehet hogy a bittorrent okozza ezt mert mostanában elkezdett rengetegszer befagyni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!