Max terhelésen mennyire hűti le a Ryzen7 2700X-et a Wraith prism hűtő?
Figyelt kérdés
Alap órajel. Tudom hogy befolyásol pár fokot az ambi temp, és a ház szellőzése is, de nem is arra vagyok kíváncsi hogy 83,326Fok, hanem pl 70-75 kb.
Nem nagyon találtam erről teszteket.
2018. nov. 13. 14:33
1/6 anonim válasza:
Vannak pedig... https://www.youtube.com/results?sp=QgIIAQ%253D%253D&search_q..
2/6 A kérdező kommentje:
Konkrét videót linkelj, mert én kb az egész első oldalt átnéztem :D
2018. nov. 13. 14:42
3/6 A kérdező kommentje:
Oké egyet találtam ahol láttam hőmérsékletet. De jó lenne pár normálisabb teszt.
2018. nov. 13. 14:45
4/6 anonim válasza:
Nálam olyan 65-70°C között megáll. Alap órajellel, normál házhűtéssel. Semmi extra.
5/6 A kérdező kommentje:
# 4
A videóban 80 fok fölött volt. Bár jó hallani hogy nálad alacsonyabb, remélem nálam is max 75 lesz. Bár úgyse megy sokat maxon szerintem.
2018. nov. 13. 18:34
6/6 anonim válasza:
Nem néztem a videót. Kb 1,5 hónapja van meg, full load alatt mértem ezt. Egy Aerocool X1 PredatorX házban van, egy R9 280 társaságában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!