AMD ryzen 3 2200g kékhalál?
Sziasztok! Tegnap raktam össze ezt a konfigot:
-ex-a320m-gaming alaplap
-amd ryzen 3 2200g
-2x4gb ddr4 Ram 2400mhz
Amikor indítom a gépet és próbálom a DVD meghajtóról bootoltatni (azért hogy telepitsek rá windows 7et) akkor bejön ez a kékhalál (a Windows betölti a fajlokat után) [link]
Ha merevlemezről szeretném indítani akkor is ugyan ez van, csak az a baj, hogy nincsen rajtuk nagyon semmi.
A bioson a legfrisebb verzió fut.
Most megnézem, hogy egy előre rátelepített windows 10 1803-assal elindul-e majd merevlemezről.
Teljesen normális, a telepítő egy mini Windows valójában.
A Win7 régi, utolsó telepítője is sok éves már, akkor a
Ryzen még sehol nem volt (és a folyamatosan megjelenő
mindenféle buherált Windows 7 telepítők sem tudják).
Pontosan. Készíts el egy telepítőeszközt megint, de ezúttal Win10 képfájlból. A képfájlt megszerezheted innen: [link]
Van egy olyan érzésem, hogy ezzel minden rendben fog menni, ahogy az meg van írva :) Amúgy maga a Win10 nem vészes, kicsit rendezettebb a Start, nekem személy szerint tetszik a Start csempés része is, de tetszés szerint eltávolítható minden csempe. A Gépház az, ami fura, elvesz egy-két beállítást a Vezérlőpulttól, de összességében nem látom értelmét a létezésének. Kinek mi, én ettől függetlenül meg tudtam vele békélni. A Defender HASZNÁLHATÓ végre :D Ha nincsenek speciális igényeid, tökéletesen megfelel védelemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!