Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógépben nem szól hang...

A számítógépben nem szól hang mit csináljak?

Figyelt kérdés
a gépbe beledugtam már fülhallgatót meg a monitor hangját is és már hangfallal is próbálkoztam. egy ideje nem szól semmi se a fülhallgató se semmi a gépre gondoltam, hogy annak lehet baja?! a fülhallgató egyik nap még működött nem emlékszem mi miatt de újra kellet indítani a gépet úgy emlékszem valamit telepítettem de nem tudom. előtte még szólt de miután újrainditottam semmiből sem jött hang :S SEGÍTSETEK! nem bírom nélküle :( (a youtube-on elíditottam a kedvenc klippeimet ami még előtte szólt de most már semmi) csak akkor hallani a hangot mikor bejelentkezek a hangerőszabályozót is megnyitottam minden max.on van
2010. jún. 25. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Frissítsd a hangkártya drivert
2010. jún. 25. 17:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy meghalt az alaplap.
2010. jún. 25. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg, milyen hangkártyád van. A gyártó honlapján találsz hozzá drivert.
2010. jún. 25. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:

talán ez segít

[link]

2010. jún. 26. 03:57
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

a hangkártya drivert hogy lehet frissíteni?

amúgy az utolsó nem jött be :S

azért köszi :D

2010. jún. 26. 21:26
 6/7 A kérdező kommentje:
amúgy ha az alaplap tönkre menne akkor nem csak a hanggal lenne gond. nem?
2010. jún. 26. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg milyen hangkártya van a gépedben, lehet akár Realtek vagy más is, ha nem tudod, nézd meg a Vezérlőpult/Programok hozzáférhetősége. Keresd meg a listában és kattints a támogatásra. Itt lesz a gyártó és a típus neve. Utána keress rá a gyártó honlapján, töltsd le a drivert és futtasd le. Valószínűleg frissiteni kell a drivert.
2010. jún. 26. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!