A 4 RAM slot közül melyik RAM slotban tegyem a Ram-omat, ha csak 1 darabot teszek bele?
A 4 RAM slot közül melyik RAM slotban tegyem a Ram-omat, ha csak 1 darabot teszek bele.
Az alaplapom leírásában le van írva csak nem iagazán értem.
Néztem videókat mindenki teljesen máshogy csinája.
Valaki mindig a procihoz a legközelebbivel, valaki a porcihoz a legtávolabbival.
A Dual Chanel-t értem, csak nem tudom honnan kell elkezdeni, ha CSAK egy RAM-ot teszel bele.
Ez a Ram egy 8 GB-os Kingston Predator 3200MHZ
1.1.4 csak 3 kattintás lett volna a gyártói oldalról :)
A Dimm A2-be?
Rendben én elhiszem, de akkor miért mondja mindenki azt hogy mindig a procihoz a legközelebbi vagy a procihoz a legtávolabbi ba kell.
Bocsi hogy így értetlenkedem, de nekem a sok más információ elbizonytalanított.
Még egy kérdés ami le van írva de a biztonság kedvéért rákérdezek. Ha van egy PCI-e NVM M.2 SSD-m azt a fölső vagy az alsó slotba kell helyezni?
Altalanos DIMM ultetes a 2,4,1,3 de manual igen leirja.
M2 SSD-nel mindegy melyikbe, elozo valasz szinten jo, kis magyarazat:
Azert van 1-es 2-es, ha van 100 gep es mind ugyanaz a konfig pl 512-os es 256-os M2, telepitesnel mindig az 512-re megy az OS, azt szerelik az 1-esbe, igy egy automatizalt telepitonek egyszeru dolga van ha mittomen Install Win: Disk Slot “1” paranccsal kezdodik (es tenyleg mind ugy van szerelve ahogy a vevo/megallapodas keri).
Én mintha azt olvastam volna, hogy az NVM PCIe M.2 SSD met az alsóba kell tenni.
De ok értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!