Ajánlanátok olyan Videókártyát ami nem igényel Tápellátást? (nincs rajta PIN-es csatlakozó)
Itt arra gondolok, csak a PCI express-en kívül mást ne kelljen a kártyába dugdosnom.
Egy i5-3570K hoz kellene.
Eddig az integrált kártyát használtam, az viszont nekem már gyenge.
Mindenképp használtan venném a kártyát.
Mai címekkel szoktam játszani amiért a kártya is kell PL: PUBG, GTA 5, Fortnite, stb..stb
2# a 1050 ről én is tudtam, de azon kívül van e még ilyen.
3# gyenge a táp, de mivel nem Cserélhető ezért marad ez.
És mennyire gyenge?
Nem tudom miféle gép, de K -s prochoz nem szoktak gyenge tápot mellékelni, és cserélhetetlen tápot sem láttam még.
Amúgy GTX 750 sem kell, illetve 750 Ti legtöbb változatához. 15-20 ezer körül vannak. És ezek kompromisszumokkal elegek lehetnek neked.
4# Egy irodai gép volt anno, jo áron jutottam hozzá, és mivel irodai ezért egy 320W táp van benne, cserélni nem szeretném, mert max 1 évet lesz nálam.
A 750Ti ra viszont ránézek köszönöm!
5# Köszönöm szétnézek, hogy mi akad!
Ha nem húzod a processzort,akkor egy 120W-os GTX1060 mellett sem megy a gép 200W fölé,úgyhogy bőven beleférsz,ha nem valami vacak táp van benne,márpedig egy 3570K mellett egy irodai gépben nem jellemző a gagyi 320-as táp.
Az átalakító pedig pár száz forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!