Meddig működhet még így egy számítógép?
18 éves tesóm gépe, közös gépünk volt, de ő 5 éve megunta hogy osztozni kell a gépen, ezért az akkori általános sulijából hozott egy öreg gépet (jóban volt az infó tanárával, és amikor új gépeket kapott a suli a régieket dobálták ki, ő pedig elhozhatott egyet).
2GB ram volt neki benne, de szerzett bele onnan a suliból még +2GB-ot valamelyik régi gépből, a Vistát lecserélte akkor Windows 7-re, most pedig Windows 10 Pro van neki rajta. Minden nap használja, de teljesen tropa a gép (mármint működik rendesen, de bévül annyi por meg kosz van benne, hogy full szürke az összes alkatrész benne, a tápnak csörgő hangja van néha, bekacsolás után kb 15-20 percig úgy zúg, zörög a gép mint valami tank).
5 év alatt egyszer takarította ki, akkor is csak azért mert játszott rajta, és túlmelegedett neki.
Ő totál lesz@*rja hogy milyen állapotban van a gép, netezni meg filmet nézni tud rajta, más nem érdekli. Amikor én megkaptam az új gépemet ő mondta nekem, hogy legalább fél évente vigyem ki az udvarra és fújassam ki belőle a port, de ő miért nem hajlandó erre? A zúgó hangok már azt jelenthetik, hogy lassan tönkremegy a gépe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!