Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik? Segítség!

Miért nem működik? Segítség!

Figyelt kérdés
Feltelepítettem a videókártyám driverjét. A program fájlokba benne van, de viszont se a start menübe se lent a tálcán az idő mellett nem mutatja az ATI ikont. És így ha felteszek egy játékot nem indul el mivel azt írja ki hogy nincs videókártya telepítve! Drivert is frissítettem!
2010. jún. 25. 16:00
 1/8 anonim ***** válasza:

ha a program filesbe telepíti, akkor az bizony NEM a driver!

a drivereket a windows mappába telepíti.

szedj le egy tisztességes drivert, az ati oldaláról!

2010. jún. 25. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Ellenőrizd a sajátgép->jobb gomb->tulajdonságok->hardver->eszközkezelőben,hogy a videókártyád felvan-e telepítve.Ha felkiáltójelet látsz ott,az azért van,mert nincs normálisan feltelepítve.Ilyenkor menj rá jobb gombbal,illesztő program frissítése,telepítsen listából vagy adott helyről,tedd be a telepítő CD-t válaszd ki a telepítő CD meghajtóját és felfogja telepíteni.majd ezt követően telepítsd fel a drivert.Ha mindent jól csinálsz működni fog.

16/F

2010. jún. 25. 16:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak nincs felkiáltó jel és CD-ről telepítettem fel! Szal nem tudom mi lehet a baj.:(
2010. jún. 25. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Töröld le és az internetről szedj le egy újabb drivert és azt telepítsd fel.(általában a gyártó honlapján van minden). Ha meg nincs...A CD-ről autorunnal telepíted?
2010. jún. 25. 16:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen Autorunnal.
2010. jún. 25. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Próbáld manuálisan telepíteni.Szóval a CD-n keresd meg a videókártya setup.exe jét és azzal telepítsd fel.A Program filesban azért van ott,mert oda csomagolja ki a fájlokat.

Azt hiszem más nálad a probléma..Ütközik az Alaplap a videókártyával.Van az alaplapnak ugye az az SM-bus driverja.Jól mondom?Na.töröld le az egész alaplapot videókártyát CSÖKKENTETT módban,indítsd újra a gépet,majd A VIDEÓKÁRTYÁT telepítsd fel először,utánna az ALAPLAPOT,de az SMBUS vezérlőt NE PIPÁLD BE.ÍGy jónak kell lennie.Nem lesz jó írj vissza

2010. jún. 25. 16:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megoldodott a problémám!
2010. jún. 25. 16:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit.Ugyanaz vagyok aki előgg

16/F

2010. jún. 25. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!