Hol találok videókártya katalógust online?
ddr2 kategóriába kellene nekem egy 3gb 6ghz gpu.
De nem tudom a megnevezését ami alapján rákereshetnék hogy vegyek.
"ddr2 kategóriába kellene nekem egy 3gb 6ghz gpu."
Kevered az almát a marhahússal.
Mi a DDR2? Ilyen memória van a gépedben? Vagy ilyen memória van most a videokártyádon? Igazából teljesen lényegtelen mindkettő információ egy új videokártya vásárlása esetén.
"3GB" -> ez egy memória adat
"6GHz GPU" -> ilyen nincs. 1-1.5GHz-n működnek a jobb videokártyák. Legfeljebb a memória virtuális sebessége lesz 6GHz. De az meg nem DDR2-é.
Szóval videokártyát ajánlani a következők alapján lehet: - milyen alaplapba, milyen processzor mellé kell?
- mi a feladat? mit kell vinnie? mekkora felbontáson?
- mekkora a pénzügyi keret rá?
- mit fog elbírni a tápegységed?
Mi az hogy ddr2 kategoriába?
Az alaplap dönti el hogy belemegy e vagy nem.
Van rajta Pci-e vagy nincs?
Ha van akkor akármilyen belemegy.
Igazatok van én kevertem a foglalatot pci express vagy pci2 foglalatra gondoltam. Leragadtam a gddr2 besorolásnál.
Én a space engineerst akarom futtatni egy olyan gépen amin már korábban elfutott. De ugye jöttek a frissítések és megnövekedett a memória használat.
"De ugye jöttek a frissítések és megnövekedett a memória használat."
Akkor nem videokártyára, hanem memóriára (RAM) van szükséged. Mivel a DDR2 már elég régi, újonnan biztosan nem kapsz (ha mégis annak árulja valaki, azt szerintem inkább kerüld el), használtan lehet venni, pl hardveraprón vannak elég megbízható eladók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!