Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Régi TV-vel kapcsolatos...

Régi TV-vel kapcsolatos problémák számítógépre csatlakoztatáskor?

Figyelt kérdés
Rendelkezem egy kőkörszaki Sony KF 50SX300 TV készülékkel amit szeretnék számítógéphez csatlakoztatni másodlagos monitorként. Sajnos SCART to VGA kábellel és VGA to VGA kábellel sem jelenít meg semmit a monitorok között a Windows 10, viszont a TV észleli hogy PC-hez van kapcsolódva de sajnos jel az nincs. Van esetleg erre valami megoldás? Vagy ilyen régi TV-t nem is lehet monitorként csatolni?

2018. nov. 8. 08:27
1 2
 11/18 MGéza ***** válasza:
Igazából be kéne hoznia, ha dvi-i konverter kell akkor az egy kb 500 forintos passzív átalakító, annak az egyik végén egy soklábás, másikon egy hosszú és négy kicsi lábas csatinak kell lennie. Nézd meg milyen adaptered van, dvi-d-hez csak középen van egy hosszú láb, az nem jó. Ránézel a kártyára egyből látszik, a dvi-d csatin csak egy hosszú láb van nincs körülötte 4 kicsi. Lényeg, hogy valószínűleg nem megfelelő jelkonverterrel próbálkozol.
2019. jan. 8. 10:38
 12/18 A kérdező kommentje:

Leírásod szerint, a kártyán is DVI-I csati és az adapteren is ez a csati van. Akkor ennek most működnie kellene a TV VGA bemenetével?

2019. jan. 9. 13:25
 13/18 MGéza ***** válasza:
Igen, működnie kéne, a dvi-i analóg jel. Nem kell véletlenül a tv-n átkapcsolni valamit csatlakozáskor? Használatija mit mond?
2019. jan. 9. 23:57
 14/18 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs meg az utasítás. Próbálgattam kapcsolgatni a bemeneteket de esélytelenül.

Az jó ö5let ha RCA átalakítóval próbálom?

2019. jan. 10. 00:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Tessék itt a szervíz manual.

[link]

Kicsit terjengősebb mint egy használati utasítás, de az eszközök csatlakoztatása bőven kibogarászható belőle.

2019. jan. 10. 07:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Megjegyzem ez azt írja, hogy max 1024x768 as felbontáson használható a PC bemenet. (Az azért elég karcsú.)

Talán vedd vissza a PC felbontását erre az értékre.

2019. jan. 10. 07:19
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem mindenképp és visszajelzek! :)
2019. jan. 12. 01:44
 18/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, kedves válaszolók. Segítségetekkel megoldottam :)

VGA pc bemenetet használtam HD felbontáson.

(A késői válaszokért bocsi, folyamatosan utazom és van hogy hónapokig nem vagyok otthon.)

[link]

2019. jan. 26. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!