Dlink DIR600 routeren hogy változtatható meg a WIFI jelszó? Neten kerestem, de nekem nincs olyan menüpont, úgy néz ki, mint ha nem lenne konfigurálva a wifi, pedig működik.
Ha a link nem menne..
DIR-600
Felső menü:
SETUP/ADVANCED/TOOLS/STATUS/SUPPORT
Oldalmenü:
INTERNET
WIRELESS SETTINGS
NETWORK SETTINGS
IPV6
-----
Ha rámegyek a WIRELESS SETTINGS-re, akkor:
WIRELESS NETWORK SETUP WIZARD
...
ADD WIRELESS DEVICE WITH WPS (WI-FI PROTECTED SETUP) WIZARD
..
MANUAL WIRELESS NETWORK SETUP
..
Az alsónál az a baj, hogy törölné a jelenlegi beállításokat, amit nem szeretnék.
"If your wireless network is already set up with Wi-Fi Protected Setup, manual configuration of the wireless network will destroy the existing wireless network"
Nem ismerem az eszközt, de az biztos, hogy a "működik" nem jelenti azt, hogy volt is konfigurálva...
Na de hogy értelmes(ebb) választ is adjak:
A legalsó "Manual Wireless Connection Setup" lesz szerintem, ahol PROFIN tudod konfolni... Valószínűleg a mentett wps -el csatlakozott eszközöket le fogja dobni, szóval érdemes kábeles kapcsolattal neki esni.
Ha kezdő vagy, inkább a fenti "Wireless Connection Setup Wizard" lesz a neked való.
(Szerintem még nem volt konfigurálva a legutóbbi reset óta[. Vagy talán soha?]).
De be volt konfigolva, csak az jutott eszembe, hogy lehet cd-ről, nem pedig a webes felületen..
Pont az a gondom, hogy nem tudom a jelszót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!