Miért nem kapcsol be a notebookom?
A családban én vagyok az aki legjobban ért az ilyen dolgokhoz szóval hozzám került egy notebook, a rokon azt állítja szépen sikerült neki tegnap kikapcsolni a gépet, mára nem kapcsol be. Rendben elhozta hozzám szétszedtem amit az én tudtam átnéztem de nem találtam rajta semmi hibát, vagy esetleg ami rossznak tűnne a helyzet a következő egy acer v3 gépről van szó, töltő biztosan jó,próbáltam több töltővel is semmi sem változott, a probléma pedig a következő, rácsatlakoztatom a töltőt a notebookra, semmi se világít ki rajta, akkut sem tölti, bekapcsoló gombra semmit sem reagál a gép, amit sikerült kimérnem hogy az alaplapig biztosan eljut a feszültség, tovább nem tudom, tippek mi lehet a gond, hol kellene keresnem a problémát?? (elemet kivettem alaplapból hátha, semmi se történt, hdd nélkül is próbáltam semmi)
Előre is köszi a hozzászólásokat, tippeket.
Hááát ami lehet: RAM, HDD és alaplap. Ha semmi hibaüzenet, csak a nagy feketeség (semmi hang)...inkább alaplap szerintem.
De kipróbálhatod a RAM-ok kivételét, vissza-tételét (váltakozva)...illetve a HDD csatlakozást megigazítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!