Milyen tápot tudnátok ajánlani, ami moduláris?
-Asrock x58 extreme3
-i7 990x
-12 GB ram
--------------------
Majd szeretnék valamennyi oc-t (4-4.2 Ghz max) léghűtéssel és gtx 1080 lenne még benne (most gtx 1060-am van) egy vinyóval és egy ssd-vel szerelném még fel, ha ez fogyasztás szempontjából számít.
Szóval ehhez a nosztalgia buildhez szeretnék valami jó tápot max 20-30 ezerből, ha van ilyen.
Ha lehet linkeket küldjetek. Előre is köszi.
#3.Nagyon jó táp elismerem én is, de azért OC-ra már valami komolyabb darab ajánlott fölig ha van rá keret.
Nem tudja felvenni a versenyt azért egy Focus Plus-al vagy egy G3-al, de nem is kell neki.
(tudom modulárist irtál, de had jegyezzem meg ezt 21.000 FT ért: BitFenix Formula 550W Gold (BP-FM550ULAG-9R)
ez viszont ennyiért hozza a 28-30 ezres tápok minőségét)
500-550w-al biztos kijövök ugye ? Terhelve azt láttam, hogy ~300 watt-ot írtak a rendszernek egy hd típusú ati kártyával. Ehhez képest nem tudom az én kártyáim többet vagy kevesebbet ennének-e és még oc-nám is egy kicsit.
Köszi az eddigieket, mindenkit felpontoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!