Nem úgy futnak a játékok ahogy kellene, stuttering,100%-on pörög a processzor. Segítség?
Sziasztok!
Körülbelül előző nyár előtt kezdődtek a problémáim.
Nem olyan nagy gépigényű játék pl a fortnite 100%-ig kihasználja a procimat.Vsync megoldja,de nem lesznek egyenlőek a használatok.Minden egyes játéknál ez a bajom.
A fokok rendesek.Nincs vírusom.Gépemet már újra raktam.Biost reseteltem.
Gépem:
i5-7400 3.00 GHZ
16 GB Ram
GTX 1060 Mini ITX OC 6 gb
Asus prime b250 plus alaplap
Játékok:Escape from tarkov,Rainbow Six siege,fortnite
2 monitorom van.A gép egy éves.
A 100% kihasználtásggal semmi baj, ez egy alacsony órajelű 4 magos proci, már rég itt lett volna az ideje hogy tudják mire használni a játékok.
Így hirtelen azt mondanám, hogy mindent megcsináltál amit lehetett, szintetikus teszteket néztél, hogy minden komponens úgy teljesít-e ahogy másoknál? Esetleg lehet még gond a táppal, pontosan milyet használsz? Memória a megadott órajelen fut? (gyakori félreértés oka úgyhogy megemlítem, a dobozon feltűntetett sebesség fele a valós(ddr - double data rate), de ha mondjuk 3000 helyett 2133 at ír akkor xmp t bekapcsolva megoldódhat a gondod).
Angol oldalakon is kértem segítséget,volt valami memória órajel állítgatós de nem segített.Persze teszteket néztem.
Táppal szerintem nincs baj... valami Chieftec 600 wattos.
Szia.
Operációs rendszer ?
Ha windows, akkor mi a helyet a windows updatével ? Az szokott ilyen jelegű gondot okozni, pláne újrarakás után.
Nézd meg ezt : https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Sok sikert. Üdv.
Szia.
A windows update nem csak a letöltésről szól.
Hanem a frissitésekről, és inkább a frissitések kereséséről, ami viszont erőforrás igényes is lehet, használja a net-et, a merevlemezt (sokaknak 100 %-os merevlemez használatként jelenik meg) és használja a processzort is (szintén sokaknak, 100 %-os processzorhasználatként jelenik meg).
Én a helyedben, csak kipróbálás képen, megnézném mi van akkor ha nincs windows update.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!