Milyen lenne a Ryzen 7 2700x ilyen ramokkal?
Tehát sikerült lebeszélniük a haveroknak engem az i7 8700/8700k-ról.
Jelenleg egy i3 8100-am van egy GTX1080-al, és van cpu bottleneck sok játékban, illetve jönnek az ünnepek és meglepném magam egy új lappal és rammal.
A gond ott van hogy van 32GB ramom, ami HyperX Fury 4*8GB DDR4 2666Mhz Cl16. Így ez visszafogná a Ryzent, azonban a CPU-n spórolnék kb 40ezret, a lapon meg 15-öt. (Aorus lap, Ultra(AMD) és Pro(Intel))
Egyáltalán nem szeretném eladni a ramokat, mert macera, illetve ezeken is buknék, akkor meg már Intel. Szerintetek ilyen ramokkal is bevállaljam a Ryzen7 2700X-et?
(32GB ram 3D tervezés miatt van, az I3 pedig csak ideiglenes megoldás volt, még olcsón vettem egy H310 lappal)
"egy új lappal és rammal."
Akarom mondani új lappal és CPU-val... :D
Nyugodtan vedd meg a Ryzen 7 2700X-et. Alapból egy sokkal gyorsabb procid lenne, Ram ide vagy oda. A memóriát pedig szépen tartsd meg, ennyi ramot én sem dobnék a kukába, most az nem nagy tragédia szerintem ha egy kicsit veszítesz a sebességből. Még így sokat nyernél vele.
Aki nem ért velem egyet semmi gond, ez csak az ÉN véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!