Mi a különbség 2 SD kártya között?
Sziasztok!
Mi a különbség két SD kártya között?
Kínából rendeltem már többszor is, nekem bevállt, banggood-ról szoktam. De például most tervezek rendelni, de van egy csomó, ami tudásba egyforma, de árban nem. Gondolok itt például a Mixza gyártóra, a 32gb-s kártyák között több forint különbség is van, de mind a kettő 32Gb, meg U1-es (Ami elvileg jobb mint a Class10-es), csak annyi a különbség, hogy ez egyiken egy kutya van, a másikon meg egy cápa, de a külsönek meg nem kéne befolyásolni a működését.
De mégis, mi a különbség köztük?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Gondolok itt ezekre:
Mixza Year of the Dog Limited Edition U1 32GB TF Memory Card (Ez a kutyusos)
MIXZA Shark Edition Memory Card 32GB TF Card Class10 For Smartphone Camera MP3 (Ez a cápás)
Kutyusos ára: 2666Ft, Most akciósan: 1736Ft
Cápás ára: 3185Ft, Most akciósan: 2895Ft
(A jelenlegi árfolyamokon)
Nem akciósan 500ft, akciósan kb 1000Ft eltérés, az akciók mértéke eltérő.
Ja, bocsi, most nézem, a cápás megtévesztő, mert a képen U1 van, de a leírásába Class10, de elvileg az U1 jobb, mégis a C10-es drágább
De a drágább jobb-e?
De elvileg ezek az adatok megegyeznek, mert kép alapján mindegyik U1-es, bár elvileg a cápás az C10-es.
Bár az utóbbi kép még egy szinten említi az U1-et a C10-el.
De elvileg ez a kettő ugyan olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ugyan attól a gyártótól, és mégis van árkülönbség. (Amúgy a cápás nem ír írási-olvasási számokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!