Laptop kijelző hiba lehet. Ebből lehet baj? Lesz rosszabb? Ha igen, mennyi, idő múlva romlik el? Többi lentebb.
Figyelt kérdés
Pár napja van az, hogy ha lecsukom a laptopom, majd egy idő múlva felnyitom, akkor a bejelentkező képernyő megjelelnése előtt 1-2 másodpercre színes (leginkább fekete-fehér + 1-2 más színű csík) és fehér folt jelenik meg vagy valami ilyesmi. Nem tudom részletesen megfigyelni, mert csak 1 másodpercig tart, utána rögtön adja a bejelentkező képernyőt és minden jó, de engem ez a jelenség aggaszt. Lehet, hogy a gép és a képernyő közötti csatlakozó rész romlik el és előbb-utóbb nem lesz kép, ez aggaszt. Mit tegyek? Ez be fog következni? Ha igen, mit tegyek? Ezen a laptopon vannak az adataim, ezen dolgozok, nincs más gépem, nem tudom nélkülözni és újat venni sem! Nagyon drága gép volt, játszani is ezen szoktam, de a munkám, tanulmányaim szempontjából még fontosabb. :(2018. okt. 30. 13:03
1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként nem minden felnyitáskor van ez. Csak 2-szer láttam ezt 3 nap alatt, és naponta, 4-5 alkalommal van lecsokva-felnyitva.
2018. okt. 30. 13:04
2/3 anonim válasza:
Ez inkább valami szoftveres gebasz lehet. Egyelőre én nem foglalkoznék vele.
3/3 anonim válasza:
Mindenesetre nem ártana kimenteni a fontos adatokat egy külső vinyóra.
Én a helyedben megfigyelném, hogy akkor is furcsán viselkedik-e, ha nem csak lecsukom, hanem rendesen kikapcsolom a gépet. És ha nem, akkor nem aggódnék nagyon, hiszen ha tényleg hardveres ügy lenne, akkor normális kijelentkezéskor is jelentkezne ez a furcsaság, ha viszont nem jelentkezik, akkor csak valami szoftveres ügy talán amiatt, hogy sokáig nem kapcsolod ki a gépet, csak altatod/hibernálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!