Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a különbség a Dell Inspiron...

Mi a különbség a Dell Inspiron 3521-es és 3542-es laptop között?

Figyelt kérdés

Intel® Core™ i3-3217U 1.90GHz Processor • 500GB HDD meghajtó • Bluetooth 3.0 • USB 2.0 (2db) • USB 3.0 (2db) • HDMI • 3in1 Card reader

Intel® Core™ i3-4030U Processor (3M Cache, 1.90 GHz) 1TB HDD meghajtó Bluetooth 4.0 • USB 2.0 (2db) • USB 3.0 (1db) • HDMI • 8in1 Card reader

A konfig leirásból kiszedtem az egyformákatm s ez alapján alig látok különbséget. A procsszor ugyanakkora? vagy a 3M chashe miatt gyorsabb? és mit jelent ez a 3 helyett 8 in 1 card? a többi különbséget értem.

2018. okt. 28. 14:47
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Ha ez megnyugtat abba a 3. gen -es i3 -ba is ugyan akkora a cache memória.

[link]

Számottevő teljesítmény különbség nem sok van.

Bár erre magadtól is rájöhettél volna a 3/1 és a 8/1 kártyaolvasó között az a különbség, hogy utóbbi több kártyaformátumot ismer.

Ami szomorú, hogy egyikbe sem SSD -t raktak. Ebben a kategóriában semmi nem dob akkorát az érezhető teljesítményen, mint az.

2018. okt. 28. 14:58
 2/4 A kérdező kommentje:

akkor tulajdonképpen létrehoztam egy nagyjából ugyanolyan teljesitményű másik tipust?

Ennek volt valami értelme? Mert én nem látom át. Vagy arról szól az egész hogy ha valakinek több kártyát kell olvasnia, fejlettebb Blue kell de USB3 ból elég egy is akkor érdemesebb a 3542-t választani?

2018. okt. 28. 15:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Más forrásból azt látom, hogy a 3542-ben csak 1 ram kártyahely van. ez lényeges különbség de ennek a rovására.
2018. okt. 28. 15:05
 4/4 szántóvető ***** válasza:

más évjárat a kettö,tehát az alaplapok is különböznek.meg a procik és az igp is.szóval teljesen mások.

"akkor tulajdonképpen létrehoztam egy nagyjából ugyanolyan teljesitményű másik tipust?"-nem tudom mit hoztál létre,de a ram foglalatok száma is fontos különbség.

2018. okt. 28. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!