Megéri megvenni az alábbi PC-t?
Lehetőségem van jó árban megvenni egy állítólagos 1 éves gamer gépet, viszont nem értek hozza. Segítenétek, hogy a mostani játékokat vinné az alábbi konfigurációs gép:
Processzor: AMD FX 8350 ~ 8 core, 4 GHz, 16 MB
Videokártya: Asus Nvidia Geforce GTX 950 ~ 2 GDDR5, 128 bit
Alaplap: MSI Gaming 970
Táp: Segotep 550 w
külön felszerelt léghűtés (+3 darab ventilátor)
ez egy gyenge gép ami elavult platformra épül,tehát sokat ne várj tőle.nyilván van az a pénz amiért megéri megvenni,de pont az árát nem írtad le.bár szerintem drágán adhatják.
"egy állítólagos 1 éves gamer gépet"-lehet hogy 1 éve rakták össze,de a proci több éves és mára már elavultnak számít a 8 mag ellenére.ezek ugyanis gyenge magok.
Nagyon szépen köszönöm a választ, jó, hogy megkérdeztem. Nézek még olcsóbb gépeket, megnéznél meg egy párat, hátha valamelyik jobbacska. A fiamnak szeretnek venni, de nem értek hozza.
Desktop TTX Gamer Ganimede V2 cu Procesor Intel Coffee Lake Model Core i7-8700K / 3.7GHz, 64 GB DDR4, HDD 6TB, SSD 1 TB, video GTX-1080/8GB DDR5,ház Thermaltake View 21, 750 W,cooler Deepcool Gamer Storm Lucifer K2, rendszer RGB, WIN 10 Home
ez az?ez nem éppen olcsó,ha minden igaz 3000€ felett van az ára ami nagyon sok.a tápegység márkája nekem nem mond semmit.de a proci és a vga jó,ha találnál egy olcsóbb gépet amelyikben ugyanilyenek vannak akkor az tökéletesen megfelelne.
Igen, picivel több mint 350 euró, viszont az utolsó linked az mar 1500 euró, annyi nincs.
Esetleg meg találtam egy oldalt ahol vannak gépek ha megnéznétek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!