Számítógép alaplap és processzor csere után nem indul el, mi lehet a probléma?
Oké... Eltértetek a kérdéstől.. Na mindegy. Probléma megoldva. Szóval, gondolom értetek hozzá, míg én nem annyira, nem is tudom pontosan mi volt az oka a javításnak így leírom mit szűrtem le belőle.
A rendszer bootolásához alapvető driverek ugye kellenek, ezeket még csökkentett módban is betölti. Valószínű van valami köze a cmoshoz, ha kivettem az elemet, bootolt a Windows. Miután bootolt, az összes Drivert újra leszedte. Miután ez megvolt, valahol olvasottak alapján indítottam egy sysprepet, pipáltam az általánosítás-t és leokéztam. Töltött egy ideig aztán szépen leálltak a folyamatok, legutoljára az explorer.exe, ezt követően a gép újraindult, és olyat írt ki töltődés közben hogy eszközök telepítése, meg hasonlók amikor ezzel végzett, nyelvet kért ha jól emlékszem. Itt kicsit megijedtem, reméltem hogy nem törölte a Windows magát, aztán kötelezően kért egy felhasználót, megadtam a korábban használt nevet, azt írta foglalt, itt kicsit fellélegeztem, szóval még megvan a felhasználóm, így random fióknévvel továbbléptem amit később töröltem. Windows futása közben helyeztem vissza a cmos-t nagy tanakodás után. Aztán restart után sikeresen bootolt a gép. Leállítás után is sikerült neki ezért utolsónak áramtalanitottam és 10perc múlva nyomtam be. Sikerült így is, szóval azthiszem a hiba javítva :) köszönöm a segítséget. Még annyi, hogy aki ért hozzá el mondja röviden mire is jó ez a sysprep, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!