Mennyi a különbség és miben érezni a két proci közt?
Figyelt kérdés
Egy Amd athlon x4 950 és egy Ryzen 5 1400 közt.
Oké hogy számokban van,meg az árában de használat közben miben érezni?Mennyivel gyorsabb?
Értem ugy hogy pl egy hdd és egy ssd között érezni.
2018. okt. 25. 14:06
1/4 anonim válasza:
Néhány tévhittel ellentétben egy bizonyos szint felett, már nem lesz gyorsabb egy gép egy erősebb processzortól. Nem hülyeségből mondjuk, hogy internetezésre senki ne vegyen i7-et. Munka (pl. videovágás), játék vagy multitasking alatt már egész más a helyzet. Ott elég nagy lesz a különbség.
2/4 A kérdező kommentje:
Most mondtál is valamit meg nem is.:D
Mert nem értem ez miben válasz a kérdésemre.
2018. okt. 25. 15:15
3/4 anonim válasza:
Netezésre semmivel nem jobb, de ha játszol akkor egy megfelelő VGA val x4 950 el alacsony beállításokkal is alacsony fps ed lesz újabb játékokban(15-30), ryzenel pedig kb maximumon tudsz jó fps el játszani 60+ FHD. vagy a felett is.
4/4 A kérdező kommentje:
Na igy már értem.
Köszönöm :)
2018. okt. 25. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!