Milyen notebookot vegyek jàtékra?
Figyelt kérdés
Tanàcstalan vagyok notebook vàsàrlàs előtt. Szeretnék beruhàzni egy meg fizethető gamer notebookot,de fogalmam sincsen milyet vàlasszak. Tudnàtok ajànlani pàr tipust ami nem egy vagyon és minden szépen fusson rajta akàr közepesen is.2018. okt. 24. 10:50
11/14 anonim válasza:
Ugyan..
Én is gamer laptopot vettem, nem szeretek már le rögzítve ülni csak egyhelyben! :D
Amúgy meg ne ijesszen az hogy csak i5ös a mezőny! az i5 8300H minimum 8 százalékkal gyorsabb mint az i7 7700hq! :D
12/14 anonim válasza:
Szia, én is gép/laptop vásárlás előtt állok, én ezt néztem ki magamnak, elég drága de jó tulajdonságai vannak.
13/14 anonim válasza:
Jó jó..
De ennyiért már NE i7 7700hq procival vedd! Gyengusz
14/14 anonim válasza:
Utolsó, igen de sajnos nincs lehetőség a változtatására. Egyébként sem biztos még hogy laptopot veszek...
(12-es voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!