Vezeték nélküli billentyűzet és egér (tölthető)?
Szeretném lecserélni az USB-s billentyűzetem és egerem vezeték nélkülire. Egyáltalán semmi tapasztalatom nincs a témában és nincs is igazi számtech bolt a közelemben.
Amit szeretnék:
- Legyen ergonómikus annyira mint egy kb 4-5eFt-os billentyűzet és 2-3eFt-os egér.
- (nem valami speciális dologra használom, max néha amatőr játék, programozás, dokumentumírás stb)
- Olyat szeretnék amit egyszerű tölteni (pl akár USB kábellel), szóval ha lemerülne akkor sem kell pánikba esni ha nincs nálam valami spec elemtöltő
- hatótáv: max 3m bőven elég
Árban kb 15eFt-ra gondoltam, nem tudom ez mennyire reális.
A neten én is tudok keresni, de ahogy írtam nincs tapasztalatom, ezért főleg olyanok válaszát várom, akiknek van ilyen eszközük.
Előre is köszönöm.
Nekem csak egyszer volt vezeték nélküli egerem,elég is volt belőle!
Nem ajánlom.
Nekem Logitech MK520 -as szettem van. Kb öt éve megvan.
Eddig hibátlan. Az billentyűzeten és az egeren is van kikapcsoló gomb, de még sosem kapcsoltam ki őket. Ennek ellenére a billentyűzetbe évekig jó az elem. Az egérbe minőségi elemmel 3-4 hónap a minimum és csak 1 db kell bele.
A billentyűzet részén nagyon kényelmes gépelni. Szinte zajtalan. Az egér kissé kicsi, de megszoktató.
Semmilyen negatívumot nem tapasztaltam. Sincsenek szaggatások, kihagyások. Online FPS -t meg nem játszok, ahol a vezeték nélkül technológia hátrányba kerülne.
Ha most ez bedöglene, szerintem megint ilyet vennék.
Az eDigital -nál most akciós:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!