Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van folyamatosan 90 fok...

Miért van folyamatosan 90 fok felett a processzorom?

Figyelt kérdés

Mostanában tapasztaltam, hogy a gépem teljesítmény romlott és láttam, hogy a processzorom nagyon magas hőfokon fut folyamatosan. 70 fokos ha nem csinálok semmit és 90-100 hogyha használom. Leszereltem a processzorhűtőt és új pasztát helyeztem fel, majd visszatettem a hűtőt természetesen. Ez néhány nap erejéig megoldotta a problémát, de a napokban újra elkezdtem ezt a hőmérsékletet tapasztalni. Rendesen visszatettem a helyére a hűtőt és rendszerint működik.

i5-4460-am van a gyári hűtővel felszerelve, a paszta amit használtam pedig Nano Grease a TITAN-tól.

Nagyon örülnék, ha tudna valaki segíteni anélkül, hogy szerelőhöz kellene vinnem, mert félek hogy többet ártanak neki személyes tapasztalatból indulva.

2018. okt. 22. 16:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Most kapcsoltam be a gépet és itt egy kép a hőmérsékletről:

[link]

Azért ez biztos nem normális. Semmi sem fut jelenleg a gépen és így is 80-100 fok...

2018. okt. 23. 12:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Milyen oprendszert használsz?Nem lehet,hogy frissítés után jött elő a probléma?

Ha nem szoftveres a gond,akkor még mindig ott van a tervezett hiba lehetősége (amit azért kizárnék),vagy a folyékony nitrogén igen hűsítő hatásának kihasználása.:)

2018. okt. 24. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!