Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A videokártya ventilátorai...

A videokártya ventilátorai miért álltak le?

Figyelt kérdés
Most raktam össze a gépet, minden alkatrész új, bekapcsoltam és pár másodperc után leállnak a ventilátorok, az alaplap jelez piros fénnyel a VGA feliratnál ,többször is újraindítottam a gépet, és kiszereltem-visszaraktam, de még mindig ugyanaz. Mi lehet a probléma?

2018. okt. 21. 20:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Lehet fizikai akadály is, ami belekerült, ha viszont meg tudod pörgetni, és nem indul be magától, ott valami komolyabb hardverhiba lesz. Ne piszkálgasd, vidd el szervizbe!
2018. okt. 21. 21:04
 2/11 anonim ***** válasza:

pontos gép adatok, mint alaplap, processzor, videokártya pontos neve?

Ki drótozta be? alaplap leírása szerint lett minden kábel bekötve?

SATA kábel, m.2 ssd nincs kimozdulva?

Így látatlanban vagy nem lett valami jól összedugva, vagy sikerült IGP nélküli processzort venni (főleg AMD-nél) és nincs mellé videokártya, a monitor kimenet alaplapra van kötve (így ha van is benne videokártya azt a gép nem használhatja, le van tiltva, IGP hiányában a processzorral értelem szerűen el se indul), esetleg a kinézett processzort csak BIOS frissítés után ismeri fel az alaplap (pl te se tudsz beszélni egy svéddel csak úgy, ha nincs egy közös nyelv, amit ismertek és tudtok vele kommunikálni).

2018. okt. 21. 21:05
 3/11 A kérdező kommentje:

AMD Ryzen 5 2600 Hexa-Core 3.4GHz AM4 Processzor

MSI B450 TOMAHAWK Alaplap

GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 6GB GDDR5 192bit PCIe (GV-N1060WF2OC-6GD) Videokártya

Én drótoztam be ,alaplap leírása szerint lett minden kábel bekötve. SATA kábel nincs kimozdulva.

2018. okt. 21. 21:28
 4/11 anonim válasza:
A GTX1060 már energiaspórolás miatt, ha nincs leterhelve átvált passzív hűtésbe amikor terhelés alá kerül annyira hogy felmenjen a hője pedig aktív hűsére vált. Nincs semmi hiba csak ezek az új generációk.
2018. okt. 21. 21:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Az alaplapon, a vga feliratnál piros led felvillanása is normális ilyenkor?
2018. okt. 21. 22:00
 6/11 anonim ***** válasza:
megy a gép cask nem pörög a ventilátor, az a bajod? Az teljesen természetes, ha nem tetszik, akkor adj neki egyedi hűtés vezérlést, mennyire pörögjenek a ventik különböző hőfokoknál.
2018. okt. 21. 22:37
 7/11 A kérdező kommentje:
"EZ Debug LED" feliratnál világít pirosan csakis a vga-nál a LED, csak az érdekel hogy ez normális-e?
2018. okt. 21. 23:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha megy rendesen a gép, akkor lényegtelen, hogy világít vagy sem. Gondolom azt mutatja áram alatt van a gép.
2018. okt. 21. 23:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Tesa ne aggódj, majd ha melege lesz akkor bekapcsol.

Nekem pld full soha nem megy a vga ventilátora, csak ha játszok.

Windows és filmezés mellett elég neki a gépház hűtése

2018. okt. 22. 00:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Most akkor mukodik a gep vagy nem?
2018. okt. 22. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!