A héten rendeltem az ipon.hu -ról a lent specifikált konfigot. Kértem összeszerelést és ellenörzést is. Szépen meg is érkezett, bekapcsolom és semmi. Se bios se semmi, a ventik mennek azt hallom. Mi lehet a probléma?
1 db GIGABYTE GA-AB350M-D3V (ö1)
1 db AMD Ryzen 5 1600 3.20GHz AM4 BOX Wraith Spire hűtővel (ö1)
1 db G.SKILL 16GB Aegis DDR4 3000MHz CL16 KIT F4-3000C16D-16GISB (ö1)
1 db ASUS ROG-STRIX-RX560-4G-GAMING RX 560 4GB GDDR5 PCIE (ö1)
1 db SEAGATE BarraCuda 1TB 3.5" 7200 rpm 64 MB SATA 3 ST1000DM010 (ö1)
1 db LG GH24NSD1 fekete OEM (ö1)
1 db OEM FCPC-13 (ö1)
1 db FSP Hyper M 500 (ö1)
1 db AOC 27B1H (ö1)
1 db Gépösszeszerelés (ö1)
1 db Beüzemelés (ö1)
1 db Házhozszállítás
A monitort leteszteltem a régi laptopomról, az működik.
Elvileg az alaplapban van integrált VGA, tehát legalább arról a portról kéne valami jelet kapnia a monitornak, ha már a videókártyáról nem is.
Az ipon legköelebb csak szerdán fog válaszolni az emailemre, mert 4 napos hétvége van.
Meg a CD DVD írós olvasó is kiadja ha megnyomom a gombot, a billentyűzet meg az egér viszont nem világít.
Szerintettek mi a probléma vagy a megoldása?
Bocsi, az úgy felejtős, valamiért úgy emlékeztem G-s procid van.
Csak a VGA adhat jelet, oda dugd. Ha nem jó, többet nem tudok személy szerint mondani így távolról.
Monitort is tőlük rendeltem:
AOC 27B1H
Az analóg ha jól sejtem a képcsöves, de nem olyan van.
Hívd fel őket végre.
Kértél összeszerelést és beüzemelést. Az alap az lenne hogy működjön.
Ha nem egy hozzáértő veszi fel és leráz, akkor mond el neki hogy másnap az egésztől elállsz. (Velem megtörtént hogy egy nem illetékes vette fel és segíteni sem tudott, utána segítettek azonnal :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!