Melyik a legdurvább, leggyorsabb utolsó elérhető Netburst processzor?
Szerver: Xeon 3.8/3.8E(3.8 Ghz)
Egymagos:
Pentium 4 HT 3.8F/570J/571/670/672 (3.8 Ghz)
Pentium 4 Extreme Edition 3.73(3.73 Ghz)
Kétmagos:
Pentium Extreme Edition 965(3.73 Ghz)
Én személy szerint imádtam a Netburst és a Core alapú processzorokat.
Ez az EE 965 nem is rossz! 4 szálas.
Ha sikerülne felcibálni 10GHz-re és talán duplázódna az FPS amit most csak nem 5GHz-en látunk az azért nagyon durva lenne!
Kellene akkor egy nagyon acélos tápellatasú 755 tuning lap is!
Világszinten 7,2Ghz a rekord annál a procinál, folyékony nitrogénnel stb. Szóval ha azt a 10Ghz-et megcsipnéd nemhogy ebből a prociból de minden másból is rekord lenne, ugyanis 8,7Ghz volt a elgtöbb amit elértek, azt valamelyik AMD FX procival.
# 4
Valahogy össze KELL hozunk! Ez volt az intel elképzelése, terve. Magyar világ rekordot állítunk fel majd akkor! :)
Ha nem is a 965-el, de egy Netburst-os procival össze kell hozni!
A helyzet az, hogy kedvet kaptam a EE-hez a Doom-ot látva. Ha elérem a rekordot stabilan, kiváncsi lennék GTA 5-ben mit bír egy 1080Ti-vel! :D
A Penutium 4-es Cedar Millek gyárilag nagyobb órajelen mentek mint a kétmagos D-s társaik. Lehet ez csak a TDP miatt van így vagy azok jobban bírják a tuningot 1 maggal? Esetleg ezzel nagyobb órajelet? Közelebb lehetne a 10GHz-hez?
Jöhetnek az alaplap ajánlások is!!!! :)))
Amúgy szerintem azért is vagyunk jobb, előnyösebb helyzetben mint mások, mert már filléres processzorokról van szó! Én nem tudom azok a processzor orajel rekordok mikor születtek meg, de gyanítom fénykorukban, mikor nem 1-2 forint volt és ez nagyon behatárolta a rekord felállításokat!
Ha kell és van szerintem olyan 100db közül csak lesz olyan amit szétbírunk hajtani 10GHz-re, nem???
Mondhatni relatív olcsón is jönnénk ki belőle! Legalább is a Netburstos időkhöz képest mikor a Core még nem létezett biztosan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!