Gargamella kérdése:
Szeretnek egy uj laptopot venni, az acer intel celeron N2840rol lenne szo,8gb ram,2.16ghz. Megeri?
Figyelt kérdés
A kerdesem az lenne meg e er 100 eurot hasznalt allapotban avagy tudom e mint gaming laptopot hasznalni...elore is koszonok minden valaszt2018. okt. 18. 13:53
2/5 anonim válasza:
intel celeron n2840 kevesett fogyaszt és ezért teljesítménye gyenge.
Régi játékok cs1.6,gta vice city,mario stb.
Jobb játékokhoz i5,i7+Dedikált videó kártya szügséges.
Mennyi lenne a kereted milyen játekokat szeretnél játszani?
Helyből mennyi kellene és milyen?
Ssd vagy hdd?
ssd(gyors adatátvitel) hdd(lassú adat átvitel)
Pld: én vettem egy laptopot amiben egy integrált videó kártya van csak:
i5-3320m
intel hd 4000
128gb ssd
4gb ram
3/5 A kérdező kommentje:
ok koszi szepen,de vajon meger 100 eurot hasznaltan?
2018. okt. 18. 14:23
4/5 anonim válasza:
De most mondjuk, hogy 100 euróért SEHOL NEM FOGSZ találni olyan laptopot, ami viszi a mai játékokat. Persze, ha aknakeresőzni akarsz, akkor OK.
5/5 anonim válasza:
Ezen konretan a win is nyogvenyelosen menni. Az hogy megeri e ennyibol nem tudjuk, kellene a tipusa, bar sejyem hogy nem full hd kijelzo, 32 vagy 64 gigas emmc stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!