Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez mennyire jó konfig?

Ez mennyire jó konfig?

Figyelt kérdés

-Windows 10 Pro 32bit

-3Gb Ddr2 ram

-Nvidia Geforce Gt640 (2Gb) videókártya

-Pentium(R) Dual-Core Cpu E5400 @ 2,7Ghz(2cpus) ~2,7Ghz Processzor

NEM gamer gépnek használom,tudom ,hogy ahhoz harmat gyenge. Amire kell (filmezés,kisebb játékok) arra jó.

A kérdés igazából az ,hogy van e baj a benne lévő dolgokkal,ha igen ,akkor mi?

(Meg ha valaki tudja leírhatná ,hogy miért dobál ki pályabetöltésnél a Cs Go,amikor a minimális gépigény fölött vagyok jóval:D)

2018. okt. 17. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Talán mert DDR2 es RAM od van? :D És abból is csak 3 GB

Ha ezt bővítenéd menne a CS:GO

2018. okt. 17. 22:10
 2/8 A kérdező kommentje:

A fo kerdesre nem kaptam valaszt :D

Igen,3Gb van,de a Cs-go minimumja (steam szerint) 2Gb ,az ajanlott 4Gb. Tehat elmeletben mennie kellene.

2018. okt. 17. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy mimünimum, de ebbe nem számítja bele, hogy a Win 10 Pro is eszi rendesen az erőforrásokat :)

A fő kérdésre: RAM csere után átlag felhasználásra és kissebb igényű játékok (pl CS:GO) ra egész jó

2018. okt. 17. 22:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Igazabol a kerdes azert irodott ,mert eddig valami 512mb-s gagyi videokartya volt benne (nem mintha ez csucskategorias lenne ,de azert na :D) viszont most ,ezzel a 2Gb-ssel sem erzek nagy teljesitmenybeli javulast.

Minecraftban 1-2grafikai beallitast feljebb tudtam huzni ,de igazabol ennyi.

2018. okt. 17. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló konfigom volt/van csak amd ,4giga ram és 512-es vga volt benne.Wotoztam vele de 20-30fps volt a max.Majd kapott egy 2gigás vga-t és máris élvezhetőbb volt :)) 40-50fpssel,de a régi hardver miatt azért nem futott simán.Most már az uj gépet nyüstölöm és ég és föld bár a vga az ugyan az ami a régiben volt de a többi rész miatt sokkal stabilabb minden.:)

Majd megy bele egy 1060 azt annyi :D

Amivel esetleg jobbá gyorsabbá tudod tenni az még egy kis ram meg egy ssd.

2018. okt. 18. 10:54
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszi.

Csak az fura ,hogy 4x erosebb videokartya van bent mint volt,de valtozast nagyon nem erzekelek.

Mostmar szaggatasmentesen mennek Yt-n az 1080as videok,a minecraft kicsit jobban fut magasabb beallitasokon ,na meg mostmar Hdmirol jon a hang.

Nem tudsz/tudtok olyan jatekot amiben erezheto az 512mbrol 2Gb-ra valo valtas?

2018. okt. 18. 11:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem mindig vagy nem feltétlenül lesz jobb a játék ha több a vram.

Jó...512 és2giga közt van különbség de számít az is milyen csipp van a vga-ban (nem értek hozzá)

Olyan játék amiben érzed a különbséget?

Gondolom nem fogod cserélgetni a kártyát hogy megnézd tényleg jobb e.

2018. okt. 18. 13:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Rengeteg jatekkal jatszottam az evek soran ,szoval lehet ,hogy pont olyat mondtok ,amit probaltam az 512-essel is.

Cserelgetni is tudom.

2018. okt. 18. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!