Ez mennyire jó konfig?
-Windows 10 Pro 32bit
-3Gb Ddr2 ram
-Nvidia Geforce Gt640 (2Gb) videókártya
-Pentium(R) Dual-Core Cpu E5400 @ 2,7Ghz(2cpus) ~2,7Ghz Processzor
NEM gamer gépnek használom,tudom ,hogy ahhoz harmat gyenge. Amire kell (filmezés,kisebb játékok) arra jó.
A kérdés igazából az ,hogy van e baj a benne lévő dolgokkal,ha igen ,akkor mi?
(Meg ha valaki tudja leírhatná ,hogy miért dobál ki pályabetöltésnél a Cs Go,amikor a minimális gépigény fölött vagyok jóval:D)
Talán mert DDR2 es RAM od van? :D És abból is csak 3 GB
Ha ezt bővítenéd menne a CS:GO
A fo kerdesre nem kaptam valaszt :D
Igen,3Gb van,de a Cs-go minimumja (steam szerint) 2Gb ,az ajanlott 4Gb. Tehat elmeletben mennie kellene.
Az oké, hogy mimünimum, de ebbe nem számítja bele, hogy a Win 10 Pro is eszi rendesen az erőforrásokat :)
A fő kérdésre: RAM csere után átlag felhasználásra és kissebb igényű játékok (pl CS:GO) ra egész jó
Igazabol a kerdes azert irodott ,mert eddig valami 512mb-s gagyi videokartya volt benne (nem mintha ez csucskategorias lenne ,de azert na :D) viszont most ,ezzel a 2Gb-ssel sem erzek nagy teljesitmenybeli javulast.
Minecraftban 1-2grafikai beallitast feljebb tudtam huzni ,de igazabol ennyi.
Nekem is hasonló konfigom volt/van csak amd ,4giga ram és 512-es vga volt benne.Wotoztam vele de 20-30fps volt a max.Majd kapott egy 2gigás vga-t és máris élvezhetőbb volt :)) 40-50fpssel,de a régi hardver miatt azért nem futott simán.Most már az uj gépet nyüstölöm és ég és föld bár a vga az ugyan az ami a régiben volt de a többi rész miatt sokkal stabilabb minden.:)
Majd megy bele egy 1060 azt annyi :D
Amivel esetleg jobbá gyorsabbá tudod tenni az még egy kis ram meg egy ssd.
Koszi.
Csak az fura ,hogy 4x erosebb videokartya van bent mint volt,de valtozast nagyon nem erzekelek.
Mostmar szaggatasmentesen mennek Yt-n az 1080as videok,a minecraft kicsit jobban fut magasabb beallitasokon ,na meg mostmar Hdmirol jon a hang.
Nem tudsz/tudtok olyan jatekot amiben erezheto az 512mbrol 2Gb-ra valo valtas?
Nem mindig vagy nem feltétlenül lesz jobb a játék ha több a vram.
Jó...512 és2giga közt van különbség de számít az is milyen csipp van a vga-ban (nem értek hozzá)
Olyan játék amiben érzed a különbséget?
Gondolom nem fogod cserélgetni a kártyát hogy megnézd tényleg jobb e.
Rengeteg jatekkal jatszottam az evek soran ,szoval lehet ,hogy pont olyat mondtok ,amit probaltam az 512-essel is.
Cserelgetni is tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!